Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Ο Αποστόλης Τότσικας μοιράζεται μαζί μας το δικό του σύμμαχο για την υγεία των μαλλιών του, το οποίο δεν είναι άλλο από την αγωγή Crescina HFSC Transdermic για άνδρες.

Ο Αποστόλης Τότσικας μοιράζεται μαζί μας το δικό του σύμμαχο για την υγεία των μαλλιών του, το οποίο δεν είναι άλλο από την αγωγή Crescina HFSC Transdermic για άνδρες.

Ο Αποστόλης Τότσικας εκτός απο δημοφιλής ηθοποιός είναι και ένας πολύ γοητευτηκός άνδρας με μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό. Στο ενεργητικό του έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Μοιράζεται μέσα από του λογαριασμούς του στα social media τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές στιγμές και τον διακρίνει το χιούμορ και η υψηλή αισθητική.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στους άντρες τα μαλλιά παίζουν ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο για την συνολική εικόνα και αυτοπεποίθησή τους. Ο Αποστόλης Τότσικας λοιπον μοιράζεται μαζί μας το δικό του σύμμαχο για την υγεία των μαλλιών του, το οποίο δεν είναι άλλο απο την αγωγή Crescina HFSC Transdermic για άνδρες.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Η Crescina Transdermic HFSC είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή τοπικής εφαρμογής εστιασμένη στην αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών, που ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών και έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης που προέρχεται από φυσιολογικά (μη παθολογικά) αίτια και για τις περιπτώσεις όπου η ποσότητα και η ποιότητα των τριχών μειώνεται σταδιακά λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων. Για να διαβάσεις περισσότερα για την αγωγή μπορείς να πατήσεις εδώ