Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Collagenina – Η αγωγή που προτείνει η Ελένη Μενεγάκη

Collagenina – Η αγωγή που προτείνει η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, η εμβληματική παρουσιάστρια που έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού, παρουσίασε ένα μυστικό της λαμπερής της εμφάνισης, τη Collagenina, τη νέα καινοτομία των ελβετικών εργαστηρίων της Labo. Η ίδια έχει αναδειχθεί σε σύμβολο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης, ενώ πάντα φροντίζει να προτείνει προϊόντα που πραγματικά πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των γυναικών.

Η αγωγή Collagenina συνδυάζει την επιστημονική καινοτομία της Διαδερμικής Τεχνολογίας με 6 μόρια Κολλαγόνου. Παράλληλα, εμπλουτίζεται με 3 δομικά συστατικά του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και 2 πεπτίδια τα οποία ενισχύουν την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου για να παρέχει απαράμιλλη ανόρθωση, σύσφιξη και ελαστικότητα. Επιπλέον προσφέρει ενυδάτωση και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην ανάκτηση της νεανικής λάμψης.

Με βελούδινη υφή, ωραίο άρωμα και καλλυντική ευχαρίστηση.

Προσφέρει αύξηση της πυκνότητας του δέρματος κατά +16% ενώ παράλληλα μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας κατά 10% για το 100% των γυναικών, σύμφωνα με την in-vivo κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 60 γυναίκες μέσα σε διάστημα 2 μηνών εφαρμογής της αγωγής.