Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
COLLAGENINA 1
COLLAGENINA 2
COLLAGENINA 3


Καινοτομία με 6 μόρια κολλαγόνου άμεσης απορρόφησης σε βάθος, που προσφέρουν ορατά αποτελέσματα σύσφιξης, ανόρθωσης κι ελαστικότητας του δέρματος χωρίς επεμβατικές θεραπείες.COLLAGENINA SERIES

Collagenina Face Pack with 6 Collagens for In-Depth Fast Penetration
Collagenina Σετ Αγωγής Προσώπου για Άμεση Σύσφιξη & Ελαστικότητα Με 6 Κολλαγόνα για Άμεση Απορρό …
Collagenina Day Cream with 6 Collagens for Fast Penetration
Αγωγή Ημέρας για Αναπλήρωση Όγκου, Σύσφιξη & Ελαστικότητα με 6 μόρια Κολλαγόνου για Άμεση Απορρό …
Collagenina Night Cream with 6 Collagens for Fast Penetration
Αγωγή Νυκτός για Αναπλήρωση Όγκου, Σύσφιξη & Ελαστικότητα με 6 μόρια Κολλαγόνου για Άμεση Απορρό …
Collagenina Neck Cream with 6 Collagen for Fast Penetration
Αγωγή Λαιμού για Αναπλήρωση Όγκου, Σύσφιξη & Ελαστικότητα με 6 μόρια Κολλαγόνου για Άμεση Απορρό …

Από την ηλικία των 20 ετών, τα δομικά συστατικά του δέρματος και ιδιαίτερα οι ίνες του κολλαγόνου αρχίζουν να κατακερματίζονται, προκαλώντας στο δέρμα απώλεια ελαστικότητας, χαλάρωση και ρυτίδες. Επίσης, η κληρονομικότητα, η έκθεση στον ήλιο και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία.

Οι ερευνητές της Labo εστίασαν στη σημασία του κολλαγόνου στο επίπεδο της δερμίδας και μελέτησαν τον τρόπο που επιδρά στη χαλάρωση του δέρματος με τη χρήση της Διαδερμικής Τεχνολογίας. Με τη βοήθειά της, 6 μόρια κολλαγόνου με διαφορετικά μοριακά βάρη εισέρχονται στο δέρμα στο επίπεδο της δερμίδας (ex vivo έλεγχος) αυξάνοντας την πυκνότητα και γεμίζοντας το δέρμα που φέρει σημάδια χαλάρωσης και ρυτίδες. Χάρη σε αυτήν ακριβώς την τεχνολογία, δημιουργήθηκε η σειρά Collagenina.

 

Η Collagenina είναι μία δερμο-καλλυντική αγωγή που προσφέρει άμεση σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος χωρίς επεμβατικές θεραπείες. Είναι μια εντατική αντιγηραντική αγωγή 14 ημερών με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι κι ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα στην σφριγηλότητα, την πυκνότητα, την ελαστικότητα, την ανόρθωση  του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων. H Collagenina βασίζεται στη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία της Labo, και το σύμπλοκο 6 μορίων Κολλαγόνου, με διαφορετικά μοριακά βάρη (2, 2.4, 4, 12, 230 και 300 ΚDa), που εισχωρούν αποτελεσματικά και σε βάθος στις στιβάδες του δέρματος προάγοντας την αναπλήρωση του όγκου και της πυκνότητας των ιστών του δέρματος του προσώπου και του λαιμού που εμφανίζουν χαλάρωση.

Η σύνθεση διαδερμικής τεχνολογίας της αγωγής Collagenina εμπλουτίζεται με 3 δομικά συστατικά του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και 2 πεπτίδια τα οποία ενισχύουν την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου.

Στην in-vivo κλινική έλεγχο των αποτελεσμάτων της αγωγής Collagenina καταγράφονται σημαντικά ποσοστά αύξησης της σφριγηλότητας και της πυκνότητας του δέρματος, ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και μείωση των ρυτίδων.

Η αγωγή Collagenina προτείνεται σε 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ηλικίας κι επιδερμίδας. Σε κάθε βαθμό αυξάνεται η περιεκτικότητα της σύνθεσης προκειμένω να αντιμετωπιστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά η χαλάρωση, η μειωμένη πυκνότητα και το ανάγλυφο, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα και τη διάρκεια αποτελέσματος.

Η εφαρμογή της αγωγής Collagenina ακολουθεί 3 βήματα με 3 ειδικά σκευάσματα που περιέχονται στη συσκευασία της αγωγής κι είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν τα μέγιστα αποτελέσματα.  Αρχικά εφαρμόζουμε το Gel Προετοιμασίας Απορρόφησης, ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει το δέρμα και να ενισχύει την απορρόφηση της Αγωγής Προσώπου Collagenina με 11 συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας, που αναπληρώνουν το κολλαγόνο και ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή του στο  δέρμα. Στο τέλος εφαρμόζουμε το Γαλάκτωμα Collagenina, που περιέχει επίσης τα 6 μόρια κολλαγόνου κι εξασφαλίζει τη συνεχή παροχή κολλαγόνου στο δέρμα επί αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της νύκτας ή της ημέρας, ανάλογα με το χρόνο εφαρμογής της αγωγής.

Η σειρά Collagenina ολοκληρώνεται με τις κρέμες Ημέρας, Νύκτας και Λαιμού οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κύρια αντιγηραντική αγωγή σύσφιξης, ανόρθωσης κι ελαστικότητας ή ως αγωγή συντήρησης αφού έχει ολοκληρωθεί η εντατική αγωγή προσώπου Collagenina για συντήρηση και ενίσχυση των αποτελεσμάτων. Οι κρέμες καθημερινής περιποίησης έχουν διαφορετική βάση σύνθεσης, περιέχουν όμως τα 6 μόρια Κολλαγόνου και τα δραστικά συστατικά που ενισχύουν την παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου.

Η αποτελεσματικότητα της σύνθεσης Collagenina αξιολογήθηκε και παρουσιάστηκε μέσα από ενδελεχείς κλινικούς ελέγχους ex-vivo (εισχώρηση των μορίων σε επιδερμίδα και δερμίδα) και in-vivo. Συνοψίζοντας οι κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι:

Ο κλινικός έλεγχος ex-vivo με τη μέθοδο Franz Cells, αποδεικνύει την ικανότητα των μορίων κολλαγόνου διαφορετικού μοριακού βάρους της σύνθεσης Collagenina, να εισχωρήσουν στις στιβάδες του δέρματος. Η εισχώρηση τους ξεκινά αμέσως μετά την εφαρμογή στο δέρμα και συνεχίζεται για τις επόμενες 24 ώρες. Όλα τα ενεργά δραστικά συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας που εξετάστηκαν διαπερνούν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας για να φτάσουν στην επόμενη στιβάδα, τη δερμίδα όπου τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά τους διασφαλίζουν τη δράση αναπλήρωσης σε βάθος. Στην περίπτωση των μορίων με το χαμηλότερο μοριακό βάρος, η εισχώρηση στην επιδερμίδα και τη δερμίδα φτάνει το 100%. Τα  ποσοστά απορρόφησης σε επιδερμίδα και δερμίδα των δραστικών συστατικών αναφέρονται πάνω στη συσκευασία της σειράς CollageninaΔιενεργήθηκε in-vivo εργαστηριακός έλεγχος σε 20 εθελόντριες, 35-60 ετών με σημάδια γήρανσης για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της αγωγής Collagenina στην ανάκτηση της σφριγηλότητας, της πυκνότητας και του πάχους του δέρματος, στη μείωση των ρυτίδων και την ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Έγινε καθημερινή εφαρμογή του Σετ Αγωγής Προσώπου Collagenina με 6 μόρια Κολλαγόνου για 14 ημέρες. Πολύ σημαντικά αποτελέσματα καταγράφονται από την 1η εβδομάδα εφαρμογής. Η καταγραφή των αποτελεσμάτων έγινε με ειδικό υπερηχογράφημα για τη μέτρηση της πυκνότητας και του πάχους του δέρματος, με μορφομετρικές μετρήσεις και τρισδιάστατη αποτύπωση για την ανόρθωση και τη μείωση του βάθους των ρυτίδων. στις Παρακάτω τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν στις 14 ημέρες:

Αύξηση της πυκνότητας του δέρματος: μέγιστα αποτελέσματα +15,9% στο 100% των εθελοντριών

Αύξηση του πάχους του δέρματος: μέγιστα αποτελέσματα +14,9% στο 100% των εθελοντριών

Ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου: μέγιστα αποτελέσματα -1,15 mm στο 91,7% των εθελοντριών

Μείωση ρυτίδων: μέγιστα αποτελέσματα -9,8% στο 100% των εθελοντριών