Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
FILERINA 1
FILERINA2
FILLERINA r
FILERINA 4
Ο ιδανικός συνδυασμός για άμεση ορατή δράση filler στις ρυτίδες

  Παγκόσμια καινοτομία δερμο- καλλυντικής δράσης filler με 12 υαλουρονικά οξέα,           που αναπληρώνουν εντατικά το δέρμα σε βάθος, χωρίς ενέσεις. 

  

FILLERINA SERIES

Fillerina 12HA Densifying Filler Face Treatment
Δερμο- καλλυντική αγωγή διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων
Fillerina® 12HA Densifying-Filler Complete Treatment
Ολοκληρωμένη δερμο-καλλυντική αγωγή διπλής εντατικής δράσης αναπλήρωσης του δέρματος και γεμίσματος …
Fillerina 12HA Densifying - Filler - Specific Zones Promo Pack
Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για αύξηση του Όγκου στα χείλη και Γέμισμα των περιστοματικών ρυτίδων …
Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Day cream
Κρέμα Ημέρας διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων
Fillerina 12HA Densifying Filler Night cream
Κρέμα Νυκτός διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων
Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Eye cream
Κρέμα Ματιών διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων
Fillerina Neck & Cleavage Treatment
Δερμο-καλλυντική αγωγή Filler με δράση γεμίσματος των ρυτίδων και σύσφιξης για τη χαλάρωση για το Λα …
Fillerina Neck & Cleavage Cream
Κρέμα με δράση γεμίσματος των ρυτίδων και σύσφιξης για τη χαλάρωση για το Λαιμό και το Ντεκολτέ
Fillerina 12HA Densifying- Filler Lips and Mouth
Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για αύξηση του όγκου στα χείλη και γέμισμα των περιστοματικών ρυτίδων …
Fillerina 12HA Densifying- Filler Eyes and Eyelids
Δερμο-καλλυντική αγωγή filler διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυ …
Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Eye cream
Κρέμα Ματιών διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων
Fillerina Plumping Mask
Δερμο-καλλυντική αγωγή αναπλήρωσης του όγκου και επαναφοράς του περιγράμματος του προσώπου.
Fillerina Biorevitalizing Mask
Δερμο-καλλυντική αγωγή αναπλήρωσης του όγκου και επαναφοράς του περιγράμματος του προσώπου. 

Η Fillerina είναι η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία χάρις στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία που βασίζεται στο πολύ χαμηλό μοριακό βάρος των δραστικών ουσιών. Αυτή είναι η θεμελιώδης συνθήκη που εξασφαλίζει τη στοχευμένη εισχώρησή τους στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη σε αυτήν ακριβώς την ελεγχόμενη εισχώρηση τα δραστικά συστατικά είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Η δερμοκαλλυντική αγωγή Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη.  Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στα διαφορετικά υαλουρονικά οξέα διαδερμικής τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν την απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

Οι μέθοδοι της αισθητικής ιατρικής ενέπνευσαν τα ελβετικά εργαστήρια της Labo, που διεξήγαγαν πολυετείς έρευνες για τη φυσιολογία του δέρματος και τις κατάλληλες μεθόδους απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο δέρμα, προκειμένω να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στη δημιουργία μιας μη ενέσιμης αγωγής εντατικής δράσης filler. Ειδικότερα το υαλουρονικό είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα, καθώς δημιουργεί αποθέματα νερού ενισχύοντας τη διαρκή ενυδάτωση, είναι βασικό συστατικό στήριξης του δέρματος και ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Η συστηματική απώλεια του υαλουρονικού οξέος δημιουργεί χαλάρωση, ρυτίδες και απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας.

Οι έρευνες για τη δημιουργία της σύνθεσης Fillerina διήρκησαν από το 2007 μέχρι το 2012, οπότε και κυκλοφόρησε η αγωγή Fillerina Face Treatment με το σύμπλεγμα των 6 υαλουρονικών οξέων. Η Labo, με πρωτοποριακές ερευνητικές μεθόδους, πέτυχε πολύ σημαντικά αποτελέσματα «διασπώντας» τα πιο μεγάλα μόρια υαλουρονικού οξέος σε πολύ μικρότερα εξασφαλίζοντας την απορρόφηση τους σε επιδερμίδα και δερμίδα και διασφαλίζοντας έτσι την πραγματική τους αποτελεσματικότητα βάσει in vivo και ex vivo κλινικών μελετών. Λόγω των ποικίλων μοριακών βαρών και μεγεθών τους, εισχωρούν αποτελεσματικά στην διαστρωμάτωση του δέρματος, και έτσι επιτρέπουν  την αναπλήρωση των ιστών και την βελτίωση του όγκου τους.

Η έρευνα συνεχίζεται από τότε προκειμένω να εξασφαλιστούν, με την εξέλιξη της σύνθεσης ακόμη μεγαλύτερα, πιο ορατά και με μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματα. Η νέα ενισχυμένη σύνθεση Fillerina 12HA περιέχει 12 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους για δράση γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών καθώς και 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης χαμηλού μοριακού βάρους για ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και είναι κατοχυρωμένη με 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 Η Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση αναπλήρωσης και σύσφιξης του δέρματος. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, και αναδεικνύει τη φυσική ανατομία του προσώπου. Η εφαρμογή του Fillerina filler gel γίνεται εξωτερικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά και τα χείλη με το ειδικό απλικατέρ.  Είναι ένα πρόγραμμα αγωγής 15 ημερών με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι και προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για όλα τα σημεία του προσώπου και το λαιμό.

Η αγωγή Fillerina προτείνεται σε 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ηλικίας κι επιδερμίδας. Σε κάθε βαθμό αυξάνεται η περιεκτικότητα της σύνθεσης προκειμένω να αντιμετωπίσει ακόμη πιο αποτελεσματικά και τα πιο έντονα σημάδια του χρόνου ή να καλύψει τις ανάγκες αναπλήρωσης και βελτίωσης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα και τη διάρκεια αποτελέσματος. H σειρά Fillerina ολοκληρώνεται με τις κρέμες καθημερινής περιποίησης ημέρας, νύχτας και ματιών/χειλιών με το σύμπλεγμα υαλουρονικών Fillerina διαδερμικής τεχνολογίας.

Με δεδομένη την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της αγωγής Fillerina τα εργαστήρια της Labo προχώρησαν στη δημιουργία της νέας ενισχυμένης σύνθεσης Fillerina 12HΑ διπλής εντατικής δράσης αναπλήρωσης του δέρματος και γεμίσματος των ρυτίδων. Η αγωγή Fillerina 12HA Densifying-Filler προτείνεται σε 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. H σειρά Fillerina 12 HA Densifying Filler ολοκληρώνεται με τις κρέμες καθημερινής περιποίησης ημέρας, νύχτας και ματιών με το σύμπλεγμα των 12 υαλουρονικών Fillerina, 3 μορίων κολλαγόνου και 2 μορίων ελαστίνης και επιπλέον συστατικών θρέψης κι ενυδάτωσης.

Η σειρά ολοκληρώνεται με εξειδικευμένες αγωγές αναπλήρωσης του δέρματος κι εντατικής αντιρυτιδικής δράσης. Η αγωγή Fillerina για Μάτια και Βλέφαρα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή filler σε μορφή gel που δρα για το γέμισμα των ρυτίδων στο πόδι χήνας και στην περιοχή γύρω από τα μάτια και την ανόρθωση των βλεφάρων. Η αγωγή Fillerina για τα Χείλη και το Περίγραμμα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος σε μορφή gel που προάγει την αύξηση του όγκου στα χείλη και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα των χειλιών. Επίσης η σειρά περιλαμβάνει την αγωγή Fillerina με δράση γεμίσματος των ρυτίδων και σύσφιξης στο λαιμό και το ντεκολτέ καθώς και μάσκες εντατικής αναπλήρωσης του δέρματος και βιοαναζωογόνησης.

Η αποτελεσματικότητα της σύνθεσης Fillerina αξιολογήθηκε και παρουσιάστηκε μέσα από ενδελεχείς κλινικούς ελέγχους ex-vivo (εισχώρηση των μορίων σε επιδερμίδα και δερμίδα) και in-vivo (γέμισμα των ρυτίδων, αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου). Συνοψίζοντας οι κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι:

Ο κλινικός έλεγχος ex-vivo με τη μέθοδο Franz, αποδεικνύει την ικανότητα των μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους της σύνθεσης Fillerina, να εισχωρήσουν στις στιβάδες του δέρματος. Η διείσδυσή τους ξεκινά αμέσως μετά την εφαρμογή στο δέρμα και συνεχίζεται για τις επόμενες 24 ώρες.  Όλα τα μόρια υαλουρονικού οξέος που εξετάστηκαν διαπερνούν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας για να φτάσουν στην επόμενη στιβάδα, τη δερμίδα όπου τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά τους διασφαλίζουν τη δράση αναπλήρωσης σε βάθος. Στην περίπτωση των μορίων με το χαμηλότερο μοριακό βάρος, η εισχώρηση στην επιδερμίδα και τη δερμίδα φτάνει το 100%. 

Διενεργήθηκε in- vivo εργαστηριακός, τυχαιοποιημένος, ελεγχόμενος με placebo κλινικός έλεγχος σε 40 εθελόντριες με σημάδια γήρανσης  για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της αγωγής Fillerina στο γέμισμα των ρυτίδων, την ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των  χειλιών. Καθημερινή εφαρμογή Fillerina filler gel+ φιλμ θρέψης για 14 ημέρες και κρέμας ημέρας, νύχτας & ματιών-χειλιών από 15η έως 30η ημέρα. Παρακάτω τα αποτελέσματα  των μορφομετρικών μετρήσεων την 30η ημέρα:
Μείωση του βάθους των ρυτίδων: μέγιστα αποτελέσματα -54,8% , μέσος όρος -21,8%, στο 95% των εθελοντριών
Γέμισμα του όγκου των ρυτίδων: μέγιστα αποτελέσματα -48,1% , μέσος όρος -26,3%, στο 95% των εθελοντριών
Ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου: μέγιστα αποτελέσματα -2,871mm , μέσος όρος -1,326mm, στο 94% των εθελοντριών
Αύξηση του όγκου των ζυγωματικών: μέγιστα αποτελέσματα +3,392mm , μέσος όρος +2,275mm, στο 99% των εθελοντριών
Ανόρθωση των ζυγωματικών: μέγιστα αποτελέσματα -3,672mm , μέσος όρος -2.517mm, στο 96.6% των εθελοντριών
Αύξηση του όγκου των χειλιών: μέγιστα αποτελέσματα +44,7% , μέσος όρος +14,2% στο 95% των εθελοντριών
Τι είναι η Fillerina Face Treatment;
Η αγωγή Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών που ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι, η δράση filler βασίζεται στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6 & 8 υαλουρονικά οξέα Fillerina χαμηλού μοριακού βάρους.
Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί?
Η αγωγή Fillerina Face Treatment μπορεί να εφαρμοστεί στις ρυτίδες του μετώπου, το μεσόφριο, το πόδι χήνας, τα ζυγωματικά, τις ρινοπαρειακές και περιστοματικές ρυτίδες αλλά και πάνω στα χείλη για αύξηση όγκου, στην περιοχή του λαιμού κι όπου υπάρχουν ρυτίδες εκτός από την περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια.
Τι είναι το Filler Gel (1) που περιέχει η αγωγή;
Το Fillerina Filler Gel είναι να σύμπλεγμα μικρομοριακής σύνθεσης με 6 & 8 υαλουρονικά οξέα, διαφορετικού μοριακού βάρους δηλαδή μεγέθους, που εισχωρούν αποτελεσματικά και σε διαφορετικά επίπεδα στις στιβάδες του δέρματος.
Τι είναι το Φιλμ Θρέψης (2) που περιέχει η αγωγή;
Το Φιλμ Θρέψης είναι μια, υδαρής αντιγηραντική κρέμα με φυτικά και άλλα συστατικά που εφαρμόζεται μετά το filler gel για να σφραγίσει το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να χαρίσει θρέψη και αίσθηση ευεξίας στην επιδερμίδα.
Πως εφαρμόζω την αγωγή Fillerina ;
Η αγωγή Fillerina είναι μια καθημερινή θεραπεία δυο φάσεων. Στην πρώτη φάση εφαρμόζουμε έως 2 ml από το Fillerina Filler gel(1), τοπικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά, τα χείλη και το λαιμό. Όσο πιο βαθιά η ρυτίδα, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα υαλουρονικού εφαρμόζουμε. Σε αυτή τη φάση τα υαλουρονικά εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα μειώνοντας το βάθος των ρυτίδων, ενισχύοντας την ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και τον όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν διαρκή ενυδάτωση. Το αφήνουμε να δράσει έως 10 λεπτά τοπικά και στη συνέχεια ταμπονάρουμε μέχρι να απορροφηθεί σε όλο το πρόσωπο. Ξεκινάμε το ταμπονάρισμα πριν στεγνώσει το gel. Στη δεύτερη φάση εφαρμόζουμε έως 2 ml από το Φιλμ Θρέψης που αφήνει το δέρμα μεταξένιο και απαλό και σφραγίζει αποτέλεσμα. Η εφαρμογή της αγωγής διαρκεί 15 λεπτά κάθε βράδυ για 15 ημέρες. Tip: Είναι σημαντικό να έχουμε πιει 2 ποτήρια νερό περίπου 1 ώρα πριν την εφαρμογή της αγωγής.
Γιατί πρέπει να πίνω νερό πριν την αγωγή;
Το νερό με τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ ειδικά, δημιουργεί αποθέματα νερού στο δέρμα, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και οι σημαντικές ιδιότητες αναπλήρωσης του δέρματος που διαθέτει βασίζονται στα κατάλληλα αποθέματα ενυδάτωσης. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να έχουμε πιει 2 ποτήρια νερό περίπου 1 ώρα πριν την εφαρμογή της αγωγής.
Γιατί υπάρχουν 5 διαφορετικοί βαθμοί αγωγής Fillerina;
Η αγωγή Fillerina προτείνεται σε 5 αύξουσες συγκεντρώσεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και τα σημάδια γήρανσης. Σε κάθε βαθμό αυξάνεται η περιεκτικότητα της σύνθεσης των υαλουρονικών προκειμένω να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο έντονα σημάδια του χρόνου ή να καλύψει τις ανάγκες βελτίωσης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα και τη διάρκεια αποτελέσματος.
Τι είναι το απλικατέρ και γιατί το χρησιμοποιούμε για να εφαρμόσουμε την αγωγή;
Το πατενταρισμένο απλικατέρ Fillerina μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε τοπικά και με ακρίβεια το Filler Gel και να στοχεύσουμε με ακρίβεια τα σημάδια του χρόνου που μας απασχολούν περισσότερο.
Αφού βάζω την αγωγή παρατηρώ σε κάποια σημεία λευκά υπολείμματα σαν τρίμματα. Γιατί συμβαίνει αυτό ;
Αυτό παρατηρείται γιατί εφαρμόσατε παραπάνω ποσότητα υαλουρονικού στο σημείο από όσο χρειάζεται. Οπότε στην επόμενη εφαρμογή εφαρμόζουμε λιγότερη ποσότητα.
Πόσο συχνά μπορώ να επαναλάβω την αγωγή Fillerina;
Η αγωγή Fillerina face προτείνεται να επαναλαμβάνεται 3-4 φορές το χρόνο και τα αποτελέσματα διαρκούν κατά μέσο όρο 3 μήνες ανάλογα με την αρχική κατάσταση της επιδερμίδας. Η συντήρηση με τις κρέμες ενισχύει τη διάρκεια. Κάθε φορά που επαναλαμβάνουμε την αγωγή τα αποτελέσματα διαρκούν και περισσότερο. Παραπάνω ποσότητα υαλουρονικού στο σημείο από όσο χρειάζεται. Οπότε στην επόμενη εφαρμογή εφαρμόζουμε λιγότερη ποσότητα.
Εάν εφαρμόζω καθημερινά λιγότερο από 2 ml από το filler gel και το φιλμ θρέψης και μετά τις 15 ημέρες υπάρχει ακόμη ποσότητα κι από τα δύο μπορώ να συνεχίσω την αγωγή;
Φυσικά. Κάθε φιαλίδιο στη συσκευασία περιέχει 30 ml filler gel και 30 ml φιλμ θρέψης. Η αγωγή ολοκληρώνεται όταν έχετε εξαντλήσει την ποσότητα των 30 ml και μετά την 15η ημέρα. Προτείνεται να μην εφαρμόζετε κάτω από 1 ml filler gel στο πρώτο στάδιο της αγωγής για καλύτερα αποτελέσματα. Η ποσότητα του φιλμ θρέψης που θα εφαρμόσετε εξαρτάται από τον τύπο και τις εποχικές ανάγκες της επιδερμίδας.
Η αγωγή Fillerina έχει παρενέργειες?
Η αγωγή Fillerina χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς παραμορφώσεις και χωρίς μηχανική επιβάρυνση του δέρματος. Η ερυθρότητα που μπορεί να εμφανιστεί κατά την εφαρμογή του filler gel είναι δείγμα εντατικής απορρόφησης.
Μπορώ να προμηθευτώ μόνο το φιλμ θρέψης κα ή το filler gel της αγωγής;
Όχι, δεν διατίθενται ξεχωριστά, αλλά η σειρά Fillerina μετά το τέλος της αγωγής που προτείνεται για 15 ημέρες και περιλαμβάνει το filler gel και το φιλμ θρέψης, περιλαμβάνει τις κρέμες καθημερινής περιποίησης Fillerina: ημέρας, νύκτας και ματιών χειλιών. Η σειρά κρεμών Fillerina μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε και μπορεί να γίνει καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.
Πως εφαρμόζουμε τις μάσκες Fillerina?
Η εφαρμογή της μάσκας ξεκινάει εφαρμόζοντας από τη μύτη προς το μέτωπο και στη συνέχεια προς τα κάτω έως το πηγούνι και πλάγια. Επειδή είναι εμποτισμένη με 25 ml gel από τα συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας προτείνουμε το gel να εφαρμόζεται με τα χέρια και στο λαιμό και προς το στήθος. Δεν τρέχει και δεν κολλάει. Δεν εφαρμόζεται στα μάτια και το στόμα. Αφού περάσουν 30 λεπτά ταμπονάρουμε κάνοντας μασάζ και προς τα πάνω και προς το λαιμό. Δεν αφήνει υπολείμματα.
Η μάσκα στερεοποιείται;
Η μάσκα είναι από φυσική κυτταρίνη, η οποία είναι διαπνεόμενη υπο-αλλεργική, εφαρμόζει πολύ καλά στην επιδερμίδα, δεν στερεοποιείται, δεν είναι κολλώδης, έχει ενυδατικές ιδιότητες και εξασφαλίζει την σταδιακή αποδέσμευση και εντατική απορρόφηση των δραστικών συστατικών διαδερμικής τεχνολογίας.
Μπορώ να χρησιμοποιώ την μάσκα πιο συχνά από μια φορά την εβδομάδα αν θέλω να δω πιο εντατικό και πιο άμεσο αποτέλεσμα?
Φυσικά! Για να δούμε πιο άμεσα και εντατικά αποτελέσματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια μάσκα καθημερινά το βράδυ για 4 ημέρες με σκοπό να κάνουμε μια αγωγή express beauty.
Πόσο συχνά μπορώ να εφαρμόζω τις μάσκες Fillerina;
Εφαρμόζοντας μια μάσκα την εβδομάδα, η αγωγή έχει διάρκεια 1 μήνα. Μπορούμε να επαναλάβουμε 3 με 4 φορές τον χρόνο, αλλά και όσο συχνά επιθυμούμε.
Τα προϊόντα της σειράς Fillerina είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας;
Τα προϊόντα της σειράς Fillerina είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας με ανάγκες εντατικής ενυδάτωσης, αναδόμησης, αντιγήρανσης και αναπλήρωσης του δέρματος. Συστήνεται να μην εφαρμόζονται πάνω σε φαγέσωρες, στην περιοχή κάτω από τα μάτια όταν είναι επιρρεπής στο οίδημα και σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες συστήνεται η συμβουλή ειδικού, ειδικά εάν ακολουθείτε ειδική αγωγή.