Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Fillerina 12HA: Το απόλυτο beauty trend που θα μας απασχολήσει τη νέα χρονιά και έχουν ήδη λατρέψει οι γυναίκες!

Fillerina 12HA: Το απόλυτο beauty trend που θα μας απασχολήσει τη νέα χρονιά και έχουν ήδη λατρέψει οι γυναίκες!

Διανύοντας επισήμως το 2023, έχετε πάρει την απόφαση ότι με την νέα χρονιά θα τολμήσετε διαφορετικά πράγματα; Αν ναι εμείς θα σας χαρίσουμε έμπνευση για να δοκιμάσετε νέες beauty τάσεις που θα σας βγάλουν από το comfort zone σας. Οι αγαπημένες μας γυναίκες του σήμερα μίλησαν και μας δείχνουν όλες το απόλυτο beauty trend που θα πρωταγωνιστήσει και θα κερδίσει έδαφος το 2023.


Τις ακολουθούμε στα social media, παίρνουμε ιδέες για τις εμφανίσεις μας, για τις βραδινές αλλά και πρωινές εξόδους μας και γενικότερα μας δίνουν μία μικρή γεύση από το lifestyle τους.  Κάθε γυναίκα έχει ξεχωρίσει τις δικές της αγαπημένες bloggers και influencers. Είναι εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική της, στον τρόπο ζωής της. Και κάθε μία ειδικεύεται στο δικό της τομέα, στη μόδα, στην ομορφιά, στη μητρότητα, στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Fillerina 12HA  αποτελεί παγκόσμια καινοτομία μη επεμβατικής  εντατικής διπλής δράσης filler και αναπλήρωσης τους δέρματος με ενισχυμένη σύνθεση που περιέχει 12 διαφορετικά υαλουρονικά οξέα, 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης διαδερμικής τεχνολογίας.

Η Φαίη Σκορδά, πολύ αγαπημένη σε όλους μας όχι μόνο για την τηλεοπτική της παρουσία αλλά και για το μοναδικό της στυλ και τις συμβουλές ομορφιάς που μοιράζεται με το κοινό της, είναι παλιά γνώριμη της Fillerina καθώς την έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο τηλεοπτικό της σπίτι.



Και η επόμενη κυρία δε χρειάζεται συστάσεις…την παρακολουθείς εδώ και πολύ καιρό! Η Βάσω Λασκαράκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Εκεί αποκαλύπτει κάθε νέο της look αλλά και κάποιες μικρές και διακριτικές λεπτομέρειες από την επαγγελματική αλλά και τις προτάσεις της για μια πιο όμορφη ζωή.


Η Ελένη Τσολάκη φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Open Weekend» τα Σαββατοκύριακα στο Open. Γνώρισε την αγωγή Fillerina 12ΗΑ και τα μοναδικά οφέλη που της πρόσφερε και ετοίμασε ένα IGTV Video για να μοιραστεί μαζί σου την εμπειρία της.

Η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας το 2008 με το δικό της brand “Watermelon” με μαγιό και ρούχα παραλίας. Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της μόδας, το 2013 σχεδίασε την πρώτη της σειρά ρούχων, με το όνομα «ckontova». Εμπνέει τους followers της με την ποιότητα, τον τρόπο ζωής και τις συμβουλές μόδας.