Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Fillerina: Η θεραπεία ομορφιάς που αξίζει να κάνεις 15 ημέρες πριν ντυθείς νύφη!

Fillerina: Η θεραπεία ομορφιάς που αξίζει να κάνεις 15 ημέρες πριν ντυθείς νύφη!

Κατά τη γλυκιά αναμονή προς τη μέρα του γάμου, η μέλλουσα νύφη έχει να επεξεργαστεί μια σειρά από σημαντικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή του και να λάβει σοβαρές αποφάσεις. Άλλες αφορούν τον τύπο του νυφικού, άλλες το μενού, τη λίστα των καλεσμένων, τη διακόσμηση του κέντρου που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση, το χτένισμα και το μακιγιάζ.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, μια γυναίκα χάνεται ανάμεσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις και ξεχνά έναν παράγοντα που παίζει καθοριστικό ρόλο στη λαμπερή όψη της εκείνη την ημέρα, που δεν είναι άλλος από την ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας της και να την προετοιμάσει για το νυφικό μακιγιάζ.

Αν ετοιμάζεσαι σύντομα να ντυθείς νύφη και το άγχος έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπο σου με την κούραση και την αφυδάτωση να είναι ορατές τότε η λύση για πιο λαμπερή, πιο λεία, πιο απαλή και πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα από ποτέ είναι η αγωγή Fillerina 12HA.

Η Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη αγωγή filler με 12 υαλουρονικά, 3 κολλαγόνα και 2 ελαστίνες που εξασφαλίζει τα μέγιστα οφέλη της δράσης του υαλουρονικού και του κολλαγόνου για το δέρμα μας και βασίζεται στην πατενταρισμένη διαδερμική τεχνολογία, που είναι παγκόσμια καινοτομία της Labo. Το μυστικό της διαδερμικής τεχνολογίας που κάνει τη σύνθεση μοναδική, είναι ότι πετυχαίνει απορρόφηση των δραστικών συστατικών πρώτη φορά μη επεμβατικά σε τέτοιο βάθος στο δέρμα.

Εφαρμόζεται εύκολα στο σπίτι και προσφέρει ορατά αποτελέσματα στη μείωση του βάθους των γραμμών έκφρασης, στην αναδιαμόρφωση του οβάλ και στην αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες των ελβετικών εργαστηρίων της Labo, ενώ η επιδερμίδα αποκτά λάμψη και υπέροχη υφή.

Κι όλα αυτά από την 1η εβδομάδα εφαρμογής.

Η Fillerina 12 πετυχαίνει διπλή δράση filler και αναπλήρωσης του δέρματος, μειώνοντας έως και 55% τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες, ενώ αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών έως 45%, σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες της Labo.

Είναι σημαντικό να εφαρμοστεί και προληπτικά στις γραμμές έκφρασης για να μην μετατραπούν σε ρυτίδες, αλλά και ως εντατική θεραπεία αναγέννησης της επιδερμίδας κι ενεργοποίησης του μεταβολισμού. Ότι ακριβώς χρειάζεται η μέλλουσα νύφη.

Η αγωγή προτείνεται σε 3 βαθμούς και επιλέγεις το βαθμό ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα που θέλεις να επιτύχεις.

 

Τα αποτελέσματα της αγωγής διαρκούν για 2-3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της.

 

Η εφαρμογή της Fillerina γίνεται καθημερινά ιδανικά το βράδυ και διαρκεί για 15 ημέρες.

 

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Fillerina και δείτε την επιδερμίδα σας να αναζωογονείται και να ακτινοβολεί, κάνοντας όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σας.