Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Fillerina: Το απόλυτο beauty talk of the town είναι γεγονός

Fillerina: Το απόλυτο beauty talk of the town είναι γεγονός

Τις ακολουθούμε στα social media, παίρνουμε ιδέες για τις εμφανίσεις μας, για τις βραδινές αλλά και πρωινές εξόδους μας και γενικότερα μας δίνουν μία μικρή γεύση από το lifestyle τους.  Κάθε γυναίκα έχει ξεχωρίσει τις δικές της αγαπημένες bloggers και influencers. Είναι εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική της, στον τρόπο ζωής της. Και κάθε μία ειδικεύεται στο δικό της τομέα, στη μόδα, στην ομορφιά, στη μητρότητα, στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ωστόσο οι περισσότερες έχουν αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο beauty προϊόν. Και αν αναρωτιέστε για ποιο προϊόν μιλάμε, θα σας πούμε ότι είναι ένα που αγαπάμε και εμείς ιδιαιτέρως!

Η αγωγή filler της Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης με 6 & 8 Υαλουρονικά οξέα που μπορείς να κάνεις εύκολα και απλά στο σπίτι.



Η Φαίη Σκορδά, πολύ αγαπημένη σε όλους μας όχι μόνο για την τηλεοπτική της παρουσία αλλά και για το μοναδικό της στυλ και τις συμβουλές ομορφιάς που μοιράζεται με το κοινό της, είναι παλιά γνώριμη της Fillerina καθώς την έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο τηλεοπτικό της σπίτι.




Η Fillerina όμως φέτος απέκτησε και καινούργιες φίλες με τις οποίες κιόλας ταξίδεψε και σε αγαπημένα Ελληνικά νησιά!  Για την Έλενα Χριστοπούλου  δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι  booker/manager γνωστών  μοντέλων ενώ έχει πολύ μεγάλη  εμπειρία στο Beauty & Fashion.  Μας συστήθηκε μέσα από το  Greece’s Next Top Model αλλά και  το MyStyle Rocks. Ιδιαιτέρως αγαπητή για το  μοναδικό της στυλ αλλά και για την  προσωπικότητα της . Φέτος λοιπόν στις διακοπές της ταξίδεψε με την Fillerina για συντροφιά της και πλέον έχουν γίνει αχώριστες.





Και η επόμενη κυρία δε χρειάζεται συστάσεις…την παρακολουθείς εδώ και πολύ καιρό καθώς μοιράζεται μαζί σου κάθε νέο beauty trend που κυκλοφορεί είτε αυτό έχει να κάνει με skincare είτε με make up.  Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στην Ελλάδα σήμερα.
Για τις εμφανίσεις τους την έχουν εμπιστευθεί αγαπημένα πρόσωπα όπως: η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Ρούλα Κορομηλά , η Ναταλία Γερμανού και πολλοί άλλοι.  Γνώρισε την αγωγή Fillerina και τα μοναδικά οφέλη που της πρόσφερε και ετοίμασε ένα IGTV Video για να μοιραστεί μαζί σου την εμπειρία της.




Last but not least είναι η Marinelli! Είναι beauty και lifestyle vlogger, που ανεβαίνει καθημερινά όλο και πιο πολύ στην προτίμηση του διαδικτυακού κοινού, το κορίτσι με το πιο ζεστό χαμόγελο. Αν την παρακολουθείς ή τη γνωρίζεις ήδη θα ξέρεις πως τα βίντεο της καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των beauty tips και trends για τα οποία θα ήθελε να μάθει κάθε σύγχρονο κορίτσι.




Δοκιμάζει πολλά προϊόντα και επιλέγει πάντα να σου παρουσιάσει τα καλύτερα beauty must have της αγοράς. Αγάπησε τόσο πολύ την Fillerina που αποφάσισε να κάνε το πρώτο της IGTV Video μαζί με την καινούργια της φίλη.

Όποια και αν είναι η αγαπημένη σου beauty blogger, ένα είναι το μόνο σίγουρο : Η Fillerina θα είναι ο κοινός σας σύμμαχος ομορφιάς !