Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Mε τη Fillerina, ξεχάστε μια για πάντα ρυτίδες σε ζυγωματικά και χείλη!

Mε τη Fillerina, ξεχάστε μια για πάντα ρυτίδες σε ζυγωματικά και χείλη!

Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο. 
      
Χαμογελάμε, ζαρώνουμε τα μάτια μας, συνοφρυωνόμαστε. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών του προσώπου μας μπορεί να οδηγήσουν στον σχηματισμό ρυτίδων στα σημεία εκείνα όπου το δέρμα δημιουργεί πτυχώσεις, ιδίως όσο μεγαλώνουμε και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της. Σε ποια σημεία όμως σχηματίζονται ρυτίδες έκφρασης; Λεπτές γραμμές και ρυτίδες σχηματίζονται συνήθως γύρω από το στόμα (ρυτίδες γέλιου), στην περιοχή των ματιών (πόδι της χήνας), και ανάμεσα στα φρύδια (ρυτίδες συνοφρυώματος).

Τα εργαστήρια της Labo Suisse διεξάγουν διαρκείς ελέγχους και έρευνες πάνω από 30 χρόνια, με στόχο να ανακαλύψουν καινοτόμα συστατικά, τα οποία κατοχυρώνουν με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ώστε να προσφέρουν λύση σε κάθε δερματολογική ανάγκη.  Οι μέθοδοι της αισθητικής ιατρικής, ενέπνευσαν τη Labo σχετικά με τη δυνατότητα απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο δέρμα χωρίς ένεση. Οι ερευνητές της Labo μετά από εκτεταμένες έρευνες, ανέπτυξαν για πρώτη φορά μια διαδερμική τεχνολογία απορρόφησης ενεργών συστατικών στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος, διασφαλίζοντας την πραγματική τους αποτελεσματικότητα. Οι ανακαλύψεις αυτές οδήγησαν στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση Fillerina  με 6 & 8 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους.



Η Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη σε 15 ημέρες με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι.

Η αγωγή Fillerina διαθέτει 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ένα για την μικρομοριακή σύνθεση των 6 & 8 υαλουρονικών οξέων και το δεύτερο αφορά το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ για στοχευμένη εφαρμογή στα σημεία που μας απασχολούν.

Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στα 6 & 8 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους δηλαδή μεγέθους, που διεισδύουν αποτελεσματικά και σε βάθος στις στιβάδες του δέρματος.  Με αυτό το μηχανισμό δράσης για πρώτη φορά απορροφάται  υαλουρονικό με εξωτερική εφαρμογή,  εκεί που φτάνει κι ο δερματολόγος με την ένεση. Εξασφαλίζεται λοιπόν απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

 


Η αγωγή προσφέρει αισθητική βελτίωση με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, που αναδεικνύουν τη φυσική ανατομία του προσώπου χωρίς παραμορφωτικά αποτελέσματα.

Η αγωγή Filllerina προτείνεται σε 5 διαφορετικούς βαθμούς ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και τα σημάδια γήρανσης. Αυξάνεται η περιεκτικότητα της σύνθεσης προκειμένω να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο έντονα σημάδια του χρόνου ή να καλύψει τις ανάγκες βελτίωσης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα και τη διάρκεια αποτελέσματος.  H σειρά Fillerina ολοκληρώνεται με τις κρέμες καθημερινής περιποίησης ημέρας, νύχτας και ματιών/χειλιών στους αντίστοιχους βαθμούς, οι οποίες  είναι οι μοναδικές που περιέχουν το σύμπλεγμα των 6 ή 8 υαλουρονικών οξέων Fillerina και συνδυάζουν τη δράση γεμίσματος των υαλουρονικών με πεπτίδια και ενεργά φυτικά συστατικά προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη.

Μπορείτε να βρειτε την σειρά Fillerina αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία.