Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Skincare για μετά το Καλοκαίρι: Τα απαραίτητα στην περιποίηση προσώπου για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Skincare για μετά το Καλοκαίρι: Τα απαραίτητα στην περιποίηση προσώπου για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα. Το καλοκαίρι, λόγω της έκθεσης στον ήλιο, της αυξημένης θερμοκρασίας και της αυξημένης εφίδρωσης, αυξάνονται οι ανάγκες ενυδάτωσης του δέρματος. Επιπλέον, το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση του δέρματος.

Η αφυδάτωση είναι μια κατάσταση του δέρματος που μπορεί να προσβάλει όλους τους τύπους (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μεικτό). Το αφυδατωμένο δέρμα είναι θαμπό, ρωγμώδες ή τραχύ στην αφή. Απολεπίζεται ελαφρά και καμιά φορά παρουσιάζει γραμμές αφυδάτωσης, ακόμη και σχισίματα. Η θεραπεία ενός αφυδατωμένου δέρματος είναι γενική (με διατροφή) και τοπική (μάσκες, κρέμες προσώπου). Για να ισορροπήσει το δέρμα μας, πρέπει η διατροφή να είναι πλούσια σε νερό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα καλλυντικά σκευάσματα.

Τα σημάδια που άφησε το καλοκαίρι στο πρόσωπο μας, μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, είναι πλέον εμφανή. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη όψη είναι μερικά από αυτά.

3 απλά βήματα για να ενυδατώσετε και να ανανεώσετε το πρόσωπό σας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι:

1. Σωστός Καθαρισμός

Το δέρμα από τον ήλιο είναι αφυδατωμένο και ερεθισμένο. Ένας καθημερινός απαλός καθαρισμός με τα κατάλληλα προϊόντα είναι απαραίτητος.



Η Rinse Off Delicate Cleansing Cream της σειράς Labo Transdermic είναι ένα καθημερινό gel καθαρισμού που προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα καθώς απομακρύνει ρύπους, μακιγιάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και μάτια. Τα ενεργά συστατικά χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχει η σύνθεση με τις ευεργετικές του ιδιότητες προσφέρει στην επιδερμίδα προστασία, εντατική ενυδάτωση και απαλότητα.

2. Απολέπιση

Δυστυχώς, πολλές φορές δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία στην απολέπιση το προσώπου μας. Όμως το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα από την έκθεση στον ήλιο. Έτσι θα αποκτήσετε πάλι ένα δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό έτοιμο να δεχτεί την ενυδάτωση που θα ακολουθήσει.



Το Exfoliating Smoothing Gommage της διαδερμικής σειράς Labo Transdermic κάνει βαθύ καθαρισμό κι απολέπιση στην επιδερμίδα, αφαιρώντας αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Έχει κρεμώδη υφή, χωρίς να περιέχει μικροκόκκους κάτι που το καθιστά ιδανικό για χρήση μετά το καλοκαίρι καθώς δεν προκαλεί ερεθισμό στην ήδη ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα λεία κι απαλή, ενώ τα υαλουρονικά οξέα εξασφαλίζουν ενταντικά αποθέματα ενυδάτωσης και η πανθενόλη  προσφέρει καταπράυνση και ενυδάτωση.

 

3.Ενυδάτωση

Η ζέστη του καλοκαιριού μας αποτρέπει συχνά να εφαρμόζουμε προϊόντα περιποίησης καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ιδρώνουμε και ότι και να εφαρμόσουμε μας δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα  . Όμως το να συνεχίζουμε να ενυδατώνουμε το δέρμα μας σωστά χωρίς να το επιβαρύνουμε είναι απαραίτητο χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και την αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου μας. Η Fillerina Face Treatment  χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των 6 & 8 υαλουρονικών οξέων χαμηλού μοριακού βάρους που καταφέρνει να εισχωρήσει ακόμα και στις βαθύτερες διαστρωματώσεις του δέρματος, προσφέρει γέμισμα ρυτίδων, αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών αλλα και των χειλιών ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί πραγματικά αποθέματα ενυδάτωσης στο πρόσωπο.

Η αγωγή Filllerina προτείνεται σε 5 διαφορετικούς βαθμούς ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και τα σημάδια γήρανσης. Αυξάνεται η περιεκτικότητα της σύνθεσης προκειμένω να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο έντονα σημάδια του χρόνου ή να καλύψει τις ανάγκες βελτίωσης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα και τη διάρκεια αποτελέσματος.