Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

X- INGREDIENTS Δημιουργήστε μια αγωγή αποκλειστικά για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας

X- INGREDIENTS Δημιουργήστε μια αγωγή αποκλειστικά για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας
 X- INGREDIENTS
STRONG PROBLEMS- STRONG INGREDIENTS
 
 
Η Labo καινοτομεί για ακόμη μια φορά αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε επιδερμίδας, στην οποία συνυπάρχουν πολλαπλές ανάγκες που διαφέρουν ως προς την αιτιολογία και τα αποτελέσματα. Με την επαναστατική σειρά X-Ingredients επιλέγουμε ισχυρά, υψηλής
συγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζονται για τη δημιουργία μίας απόλυτα εξατομικευμένης δερμο-καλλυντικής περιποίησης προσώπου που εφαρμόζεται εύκολα από εσάς καθημερινά αντιμετωπίζοντας ολιστικά τις ανάγκες σας.
Μια ευρέως γνωστή αλήθεια είναι πως τα διαθέσιμα καλλυντικά προϊόντα στο χώρο της φροντίδας του δέρματος μπορεί να μην ανταποκρίνονται επαρκώς στη συνολική εικόνα ή σε ειδικότερα εξατομικευμένα προβλήματα του δέρματος και κυρίως η καλλυντική δράση ενός μόνο προϊόντος δεν είναι συνήθως ικανή να επιλύσει μία σειρά δερματικών προβλημάτων. Επομένως υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση απλών, αλλά αποτελεσματικών εξατομικευμένων λύσεων σε σημαντικά ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ξεχωριστά κάθε δέρμα.
 
Η Labo με μια ακόμη καινοτομία, φέρνει επανάσταση στη καθημερινή περιποίηση του δέρματος  με  τη σειρά Χ-Ingredients. Αποτελείται από εξατομικευμένα δερμο-καλλυντικά σκευάσματα ικανά να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες κάθε επιδερμίδας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης επιλογής των προσωπικών δραστικών συστατικών Διαδερμικής Τεχνολογίας υψηλής αποτελεσματικότητας και συγκέντρωσης (Ισχυρά Συστατικά) τα οποία συνδυάζονται σε με μια κρέμα-βάση και δημιουργούν τη δικής σας συνταγή ομορφιάς.
 
Η διαδερμική τεχνολογία των X Ingredients εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των δερμοκαλλυντικών δράσεων που μπορεί να επιλεγούν και να συνδυαστούν στην κατάλληλη δοσολογία δημιουργώντας μια μοναδική και εξατομικευμένη αγωγή, ενώ ταυτόχρονα οι 3 ενισχυτές απορρόφησης διευκολύνουν την εισχώρηση των ενεργών συστατικών στην δερμίδα και επιδερμίδα, η οποία έχει ελεγχθεί με την εργαστηριακή μέθοδο Franz Cells. Τα ποσοστά απορρόφησης σε δερμίδα και επιδερμίδα αναγράφονται στην συσκευασία.
 
Πιο συγκεκριμένα η σειρά περιλαμβάνει 10 Ισχυρά Συστατικά που έχουν αρίθμηση από το  1 έως το 10 με εξειδικευμένη δράση για τις πλέον δύσκολες ανάγκες της επιδερμίδας.  Τα  5 Extra Help Συστατικά , έχουν σχεδιαστεί  για να παρέχουν συμπληρωματική και ενισχυμένη δράση στα 10 Strong X- Ingredients. Η δράση τους είναι θεμελιώδης για το δέρμα σε  πολλαπλά επίπεδα. Oι Διαδερμικές Βάσεις, στις οποίες προσθέτουμε τα ισχυρά συστατικά και τα extra help είναι γαλακτώματα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο επιδερμίδας, αφήνουν υπέροχη αίσθηση και περιέχουν ενισχυτικές ουσίες για τη βελτιστοποίηση της διαδερμικής διείσδυσης των δραστικών μορίων.
 
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας συνταγή ομορφιάς, η οποία θα είναι τόσο μοναδική όσο και εσείς!