Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αντιμετώπισε την αραίωση των μαλλιών άμεσα και αποτελεσματικά με την αγωγή Crescina Trnasdermic HFSC!

Αντιμετώπισε την αραίωση των μαλλιών άμεσα και αποτελεσματικά με την αγωγή Crescina Trnasdermic HFSC!



Στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων η αραίωση των μαλλιών είναι συνυφασμένη με την γήρανση. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι πρόβλημα με αραίωση μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να έχουν και οι νεότεροι άνθρωποι. Τα μαλλιά εξάλλου αποτελούν μέρος της γοητείας ενός ανθρώπου και γι' αυτό η απώλειά τους μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στις ψυχολογικές του μεταπτώσεις       

 

Η Crescina Transdermic HFSC έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών, που προκαλείται από φυσιολογικά αίτια, όταν η ποιότητα και η ποσότητα των μαλλιών μειώνεται σταδιακά, λόγω της μειωμένης δραστηριότητας των τριχοθυλακίων. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης Crescina Transdermic ΗFSC είναι κατοχυρωμένα με 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αντιμετωπίζουν την αραίωση με αποτελεσματικότητα 100%* στα άτομα που υποβλήθηκαν σε δοκιμή βάση κλινικής μελέτης. Η Crescina Transdermic HFSC  επιτυγχάνει συνολική δράση σε όλες τις δομές της τρίχας ενεργοποιώντας την παραγωγή κερατίνης, την αναγενή φάση, τη λειτουργία του βολβού και των βλαστοκυττάρων του τριχοθυλακίου, η συνέργεια των οποίων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Η νέα πατενταρισμένη σύνθεση ενισχύθηκε με το Ενισχυτικό Σύμπλοκο Ανάπτυξης  το οποίο παρέχει στα κύτταρα του βολβού της τρίχας επιπλέον δραστικά που βοηθούν τη διαδικασία ανάπτυξης και χάρη στη Διαδερμική Τεχνολογία της Labo, επιτρέπει στα δραστικά μόρια να εισχωρήσουν στο σύστημα της τρίχας όχι μόνο διαμέσω των τριχοθυλακίων αλλά και διαδερμικά, δηλαδή διαμέσω των στοιβάδων του τριχωτού της κεφαλής (επιδερμίδα και δερμίδα). Χάρη στο χαμηλό μοριακό τους βάρος και την παρουσία 3 ενισχυτών απορρόφησης διευκολύνεται η εισχώρηση και η απόδοση των λειτουργικών δραστικών συστατικών. 


Η Crescina Transdermic HFSC διατίθεται για  3 στάδια αραίωσης και τριχόπτωσης και σε ειδικά σχεδιασμένη ανδρική και γυναικεία σύνθεση.

  • Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC 200: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων αραίωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο και στους κροτάφους.

  •  Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC 500: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των μεσαίων σταδίων αραίωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο, στους κροτάφους, στο βρέγμα και στην κορυφή του τριχωτού.

  •  Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC 1300: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των προχωρημένων σταδίων αραίωσης. Η αραίωση είναι εκτεταμένη με αποτέλεσμα να ενοποιείται σε ζώνες του τριχωτού όπως το μέτωπο, οι κρόταφοι, το βρέγμα και η κορυφή του τριχωτού.




To σαμπουάν Crescina HFSC είναι ειδικά σχεδιασμένο να αποβάλλει αποτελεσματικά τους ρύπους ενώ παρέχει ταυτόχρονα στο τριχωτό όλα τα ενεργά συστατικά που περιέχει η αγωγή Crescina HFSC σε φιαλίδια: τον πυρήνα δράσης Crescina και το σύμπλεγμα Stem-Engine για την ανάπτυξη των μαλλιών και τον πυρήνα δράσης HSSC κατά της τριχόπτωσης. Συμβάλει στην μείωση της αραίωσης και της τριχόπτωσης, ενώ προετοιμάζει κατάλληλα το τριχωτό και ενισχύει τη δράση της αγωγής Crescina HFSC. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αποκατάσταση του τριχωτού μετά από ισχυρή καταπόνηση (πχ. χημική) ώστε να επανέλθει η δομή της τρίχας σε μία βέλτιστη κατάσταση. Αποτελεί ένα εξαιρετικό καθαριστικό καθημερινής χρήσης που αποβάλλει τους ρύπους και το σμήγμα από υπερβολική σμηγματόρροια (που συχνά συνδέεται με την ανδρογενετική αλωπεκία) χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Χαρίζει όγκο και λάμψη στα μαλλιά.