Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τα πιο άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης του δέρματός με την αγωγή Fillerina 12 HA Densifying Filler!

Τα πιο άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης του δέρματός με την αγωγή Fillerina 12 HA Densifying Filler!

Η φρέσκια, νεανική όψη στο πρόσωπο είναι το ζητούμενο όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Οι πρώτες γραμμές στο δέρμα, καθώς και άλλα σημάδια που προδίδουν το πέρασμα του χρόνου, γίνονται εμφανή ακόμα και προς τα τέλη της δεκαετίας των 20. Η κούραση, το άγχος καθώς και όλες οι εκφράσεις που κάνουμε καθημερινά και φανερώνουν, μεταξύ άλλων, τις χαρές αλλά και τις λύπες μας, καλώς ή κακώς αφήνουν το δικό τους "στίγμα" στο πρόσωπο, με τις λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνισή τους και να μένουν σε αυτό αλλά και την χαλάρωση που εμφανίζεται σε ορισμένες περιοχές του. Κι αν μέχρι τώρα πίστευες ότι ο μόνος τρόπος για να απαλύνεις αυτά τα πρώτα σημάδια είναι τα επεμβατικά fillers και το botox, να σε πληροφορήσω σε αυτό το σημείο ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις.


Η Fillerina 12 HA Densifying Filler αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση αναπλήρωσης και σύσφιξης του δέρματος. Προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, και αναδεικνύει τη φυσική ανατομία του προσώπου. 

Πιο αναλυτικά, η αγωγή περιέχει μια ανανεωμένη, πατενταρισμένη σύνθεση διπλής δράσης που περιέχει το σύμπλεγμα 12 διαφορετικών Υαλουρονικών οξέων, 3 κολλαγόνα και 2 ελαστίνες διαδερμικής τεχνολογίας που επιτυγχάνουν γέμισμα ρυτίδων, σύσφιξη κι ελαστικότητα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών στο περίγραμμα προσώπου, στα ζυγωματικά και στα χείλη.

          

H σειρά Fillerina 12 HA Densifying Filler ολοκληρώνεται με τις κρέμες καθημερινής περιποίησης ημέρας, νύχτας και ματιών με το σύμπλεγμα των 12 υαλουρονικών Fillerina, 3 μορίων κολλαγόνου και 2 μορίων ελαστίνης και επιπλέον συστατικών θρέψης κι ενυδάτωσης.

Η σειρά ολοκληρώνεται με εξειδικευμένες αγωγές αναπλήρωσης του δέρματος κι εντατικής αντιρυτιδικής δράσης. Η αγωγή Fillerina για Μάτια και Βλέφαρα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή filler σε μορφή gel που δρα για το γέμισμα των ρυτίδων στο πόδι χήνας και στην περιοχή γύρω από τα μάτια και την ανόρθωση των βλεφάρων. Η αγωγή Fillerina για τα Χείλη και το Περίγραμμα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος σε μορφή gel που προάγει την αύξηση του όγκου στα χείλη και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα των χειλιών. Επίσης η σειρά περιλαμβάνει την αγωγή Fillerina με δράση γεμίσματος των ρυτίδων και σύσφιξης στο λαιμό και το ντεκολτέ καθώς και μάσκες εντατικής αναπλήρωσης του δέρματος και βιοαναζωογόνησης.