Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Η Fillerina ανάμεσα στα Top Brand 5ετίας στα Best in Pharmacy Awards

Η Fillerina ανάμεσα στα Top Brand 5ετίας στα  Best in Pharmacy Awards

O θεσμός των Best in Pharmacy awards κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει προϊόντα φαρμακείου που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους με στόχο πάντα την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή από σκευάσματα και προϊόντα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές.

H σειρά Fillerina ψηφίστηκε φέτος από την επιτροπή των βραβείων ανάμεσα στα 5 καλύτερα προϊόντα φαρμακείου των τελευταίων 5 ετών. Η Fillerina, η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος filler  που γιορτάζει 10 και πλέον χρόνια παγκόσμιας καινοτομίας κι αποτελεσματικότητας στην κατηγορία δερμο-καλλυντικών προϊόντων, ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά στις προτιμήσεις των ειδικών.

Η βράβευση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση των εταιρειών Labo Suisse και Πετσιάβας  ΑΕ για ποιοτικά κι αποτελεσματικά προϊόντα. Αποτελεί επίσης ιδιαίτερη χαρά για όλη την ομάδα των ανθρώπων που πλαισιώνουν με τις προσπάθειες τους την ανάδειξη των προϊόντων Fillerina. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φαρμακοποιούς που εμπιστεύονται τη Fillerina όλα αυτά τα χρόνια, ως την πλέον αξιόπιστη μη επεμβατική εναλλακτική θεραπεία για το γέμισμα των ρυτίδων και την αναπλήρωση του δέρματος.