Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Θέλεις να πλούσια και σαρκώδη χείλη αλλά αποφεύγεις τα ενέσιμα και οτιδήποτε επεμβατικό; Το Fillerina Lip Volume είναι αυτό που αναζητάς!

Θέλεις να πλούσια και σαρκώδη χείλη αλλά αποφεύγεις τα ενέσιμα και οτιδήποτε επεμβατικό; Το Fillerina Lip Volume είναι αυτό που αναζητάς!


Τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο αισθησιακά σημεία στο σώμα μιας γυναίκας. Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν σαρκώδη χείλη, μιας και δείχνουν πιο εντυπωσιακά και τα προτιμούν και οι άντρες. Τι γίνεται όμως όταν τα χείλια σου είναι λεπτά; Εκεί είναι που πολλές από εμάς κάνουμε το λάθος και τα τονίζουμε με τον λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως δεν είναι φυσικά!



Το Fillerina Lip Volume είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή που προάγει την αύξηση όγκου των χειλιών χάρη στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6 υαλουρονικά οξέα της σύνθεσης Fillerina κι αποτελεί μια αξιόπιστη δερμο-καλλυντική εναλλακτική στις ενέσεις υαλουρονικού οξέος στα χείλη. Η διαφοροποιημένη σύνθεση για τα χείλη, συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο τα 6 υαλουρονικά οξέα, με μια σημαντική αύξηση (+40% ) των μορίων με το χαμηλότερο μοριακό βάρος (1.000 Da) και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την λεπτή επιδερμίδα των χειλιών, ώστε να εξασφαλίζει υψηλή απορρόφηση και αύξηση του όγκου των χειλιών. Προτείνεται για ανατομικά λεπτά ή με μειωμένο όγκο από τη γήρανση χείλη.


Εφαρμόζουμε 2 λεπτές στρώσεις σε στεγνά και καθαρά χείλη 4 με 5 φορές την ημέρα. Η τριπλή κεφαλή roll on του Fillerina Lip Volume χαρίζει άνετη και εύκολη εφαρμογή.

 

Tips

Μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας μετά την εφαρμογή, εφόσον έχει απορροφηθεί το gel.

Για να ενισχύσουμε την δράση της αγωγής δεν ξεχνάμε να πίνουμε νερό κατά την διάρκεια της ημέρας

Μετά την εφαρμογή δημιουργείται ένα αίσθημα έντονης δροσιάς και ήπιου τραβήγματος στο δέρμα, το οποίο οφείλεται στη δράση του προϊόντος.