Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Καλοκαίρι και τριχόπτωση; Η Labo Hair Loss 5 Patents είναι εδώ και σου χαρίζει την λύση που αναζητάς .

Καλοκαίρι και τριχόπτωση; Η Labo Hair Loss 5 Patents είναι εδώ και σου χαρίζει την λύση που αναζητάς .

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλοκαίρι είναι μια δύσκολη περίοδος για τα μαλλιά μας. Η ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας προκαλεί αλλαγές στην έκκριση μελατονίνης που μεταξύ άλλων επηρεάζει το τριχωτό της κεφαλής. Ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι ταλαιπωρούν κατά πολύ τα μαλλιά με αποτέλεσμα να γίνονται σκληρά στις άκρες, αφυδατωμένα, θαμπά και ατίθασα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τους φθινοπωρινούς μήνες τα μαλλιά πέφτουν.

Εάν και εσύ έχεις παρατηρήσεις τριχόπτωση πέραν του φυσιολογικού τότε καλό είναι να γίνει κάποια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης αλλά και προληπτική θεραπεία για την ενδυνάμωση τους.

Η αντιδραστική τριχόπτωση είναι αυτή που εμφανίζεται συνήθως μετά το καλοκαίρι και κατά την άνοιξη και επηρεάζεται κατά πολύ από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που αλλάζουν και δημιουργούν άλλες ανάγκες στην περιποίηση των μαλλιών. Ο ήλιος, ο αέρας, η ζέστη και το αλάτι μπορούν να αλλοιώσουν την ποιότητα της τρίχας, να ανοίξουν τα λέπια και να την αποδυναμώσουν με αποτέλεσμα να σπάει και να πέφτει.

Τα Ελβετικά εργαστήρια της Labo δημιούργησαν την Labo Hair Loss 5 Patents μια δερμο-καλλυντική αγωγή σε φιαλίδια για τοπική χρήση, που καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση, αντιμετωπίζοντας τα διάφορα αίτια και ενισχύοντας τη στήριξη του στελέχους της τρίχας στο τριχωτό. Η αποκλειστική της σύνθεση συνδυάζει σε ένα μόνο σκεύασμα 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τη διαδερμική τεχνολογία, αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών της Labo πάνω στη φυσιολογία  των μαλλιών και το σύστημα των τριχοθυλακίων.

Πιο συγκεκριμένα η αγωγή περιέχει:

  • - Σύμπλοκο Κατά της Τριχόπτωσης: το οποίο ασκεί ενισχυτική δράση στα έλυτρα των τριχοθυλακίων και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης αποκόλλησης του στελέχους της τρίχας.

  • - Σύμπλοκο Αντιγήρανσης Στελέχους και Δέρματος του Τριχωτού: με στοχευμένη δράση στην αντιμετώπιση των αιτιών της γήρανσης του συστήματος των τριχών, παρατείνοντας τη λειτουργικότητα των τριχοθυλακίων.

  • - Σύμπλοκο Προστασίας του Τριχωτού και των Βλαστοκυττάρων Τριχοθυλακίων: που βοηθά στη διατήρηση των αποθεματικών κυττάρων του τριχωτού σε καλή κατάσταση, το οποίο είναι θεμελιώδες για την καλή λειτουργία των τριχοθυλακίων.

  • - Σύμπλοκο για τις Νησίδες Τριχοθυλακίων: που προάγει τη θρέψη των νησίδων τριχοθυλακίων (συστήματα πολλαπλών τριχοθυλακίων) μειώνοντας την τριχόπτωση.

  • - Διαδερμική Τεχνολογία: χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση που βασίζεται σε 3 ενισχυτές απορρόφησης και στα χαμηλού μοριακού βάρους συστατικά, ενισχύεται η απορρόφηση διαμέσου των μεγάλου πάχους στοιβάδων του δέρματος του τριχωτού, ενισχύοντας τη δράση κατά της τριχόπτωσης.

Το τμήμα έρευνας κι ανάπτυξης των ελβετικών εργαστηρίων της Labo, διεξάγει συνεχώς εκτενείς έρευνες και δοκιμαστικούς ελέγχους που αφορούν νέα δραστικά συστατικά ή νέες μεθόδους εφαρμογής, αλλά και έρευνες για τη φυσιολογία του τριχωτού προκειμένω να συνδυαστεί η βαθιά γνώση του προβλήματος με την καινοτομία των δραστικών συστατικών. Πιο συγκεκριμένα για την αγωγή Labo Hair Loss 5 Patents έγινε In Vivo κλινική μελέτη κατά της τριχόπτωσης με αποτελεσματικότητα από τον 1ο μήνα εφαρμογής.

Η αγωγή διατίθεται σε ανδρική και γυναικεία σύνθεση και σε συσκευασία με 14 φιαλίδια.