Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Πλέον μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου εξατομικευμένη φροντίδα ομορφιάς!

Πλέον μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου εξατομικευμένη φροντίδα ομορφιάς!

Σίγουρα σαν γυναίκα ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην αυτοπεποίθησή σου, η εξωτερική σου εμφάνιση. Θέλεις να νιώθεις αλλά και να δείχνεις όμορφη! Και το μυστικό για να το πετύχεις, είναι φυσικά η υγιής και λαμπερή επιδερμίδα! Αυτό όμως ξέρεις ότι δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, αφού το δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Κάποιους μπορείς να τους ελέγξεις, άλλους πάλι όχι.

Αυτό που σίγουρα μπορείς να ελέγξεις, είναι η περιποίηση της επιδερμίδας σου, και πιο συγκεκριμένα, η σωστή και τακτική περιποίηση με τα σωστά προϊόντα! Μπορεί να έχεις δοκιμάσει άπειρες κρέμες προσώπου αλλά ακόμα και έτσι, ίσως δεν έχεις βρει αυτό το ένα σκεύασμα που να είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το πρόσωπο σου και με τις δικές σου ανάγκες. Τα διαθέσιμα καλλυντικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στη συνολική εικόνα ή σε ειδικότερα εξατομικευμένα προβλήματα κάθε δέρματος και κυρίως η καλλυντική δράση ενός μόνο προϊόντος ακόμη και πολλαπλής δράσης δεν είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του συνδυασμού των δερματικών προβλημάτων.

Όλες μας έχουμε σκεφτεί σίγουρα, πόσο πολύ θα θέλαμε να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα καλλυντικό σκεύασμα που να είναι ειδικά σχεδιασμένο  για εμάς και τις δικές μας ανάγκες. H τελευταία λοιπόν τάση στην περιποίηση του δέρματος, «ακούει» στο όνομα εξατομικευμένα καλλυντικά.

Η Labo με πολυετή εμπειρία στην έρευνα της φυσιολογίας του δέρματος, στις συνθέσεις με τα πλέον αποτελεσματικά δραστικά συστατικά και στις πρωτοποριακές μεθόδους μη επεμβατικής απορρόφησης στο δέρμα, δημιούργησε απόλυτα εξατομικευμένες φόρμουλες περιποίησης και θεραπείες φτιαγμένες για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερμοαισθητικές καταστάσεις χωρίς παρενέργειες.

Η X-Ingredients, η πρώτη σειρά εξατομικευμένης αγωγής για κάθε δέρμα από τη Labo φέρνει την επανάσταση στην εξειδικευμένη περιποίηση του δέρματος. Είναι ένα νέο σύστημα προσωποποιημένης φροντίδας, που επαναπροσδιορίζει την έννοια των καλλυντικών προϊόντων.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις της Labo οδήγησαν σε μια σειρά εξατομικευμένων δερμο-καλλυντικών σκευασμάτων, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε δέρματος ξεχωριστά. Τα εξατομικευμένα προβλήματα του δέρματος, τα οποία διαφέρουν ως προς την αιτιολογία και τη φύση τους, και ενδέχεται να συνυπάρχουν, αντιμετωπίζονται με τις εξατομικευμένες συνθέσεις των X-Ingredients επιλέγοντας ισχυρά, πολύ αποτελεσματικά δραστικά συστατικά τα οποία μπορούν συνδυαστούν για τη δημιουργία μίας μοναδικής, πρωτότυπης και απόλυτα εξατομικευμένης θεραπείας που παρασκευάζεται εύκολα και εφαρμόζεται στο σπίτι.

Τα δραστικά συστατικά υψηλής συγκέντρωσης περιέχονται σε 10 συνθέσεις Strong X-Ingredients και 5 συνθέσεις Extra Help ενισχυτικής δράσης. Τα συστατικά αυτά μπορούν να συνδυαστούν με 3 διαφορετικές κρέμες-βάσεις για το πρόσωπο και μια για την περιοχή των ματιών και των χειλιών.

Για να δημιουργήσουμε την δική μας αγωγή πρώτα επιλέγουμε την ιδανική υφή για την επιδερμίδα μας και έπειτα επιλέγουμε το συστατικό που αντιμετωπίζει τη βασική ανάγκη του δέρματος μας και έπειτα επιλέγουμε εκείνο που αντιμετωπίζει επιπλέον ή σχετιζόμενες δερματικές ανάγκες. Μπορούν να συνδυαστούν έως τρία X-Ingredients (από τα Ισχυρά Συστατικά και τα Extra Helps). Όλα τα δραστικά μόρια βρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση και η δράση τους ενισχύεται με τις ενισχυτικές ουσίες Διαδερμικής Τεχνολογίας της Labo για ελεγχόμενη διείσδυση στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος.

Μπορείτε να βρειτε την σειρά X-Ingredients αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία.