Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Καταπολέμησε με CADU-CREX την τριχόπτωση και απο τον 1ο μήνα χρήσης τα μαλλιά αποκτούν μήκος, όγκο, πυκνότητα και λάμψη!

Καταπολέμησε με CADU-CREX την τριχόπτωση και απο τον 1ο μήνα χρήσης τα μαλλιά αποκτούν μήκος, όγκο, πυκνότητα και λάμψη!

Εκεί μόλις μπει ο Σεπτέμβρης και αρχίζει σιγά-σιγά να μας επισκέπτεται το φθινόπωρο, εσύ βλέπεις όλο και περισσότερες τρίχες να σου μένουν στα χέρια. Χτενίζεσαι; Βλέπεις τα μισά μαλλιά σου πάνω στη βούρτσα. Λούζεσαι; Και πάλι αρκετές τρίχες μένουν στα χέρια σου. Και κάπου εκεί αρχίζει μια μικρή ανησυχία και ένας πανικός… Ψυχραιμία!




Το φθινόπωρο είναι μια εποχή έντονης τριχόπτωσης. Η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή: ο οργανισμός διατηρεί το τρίχωμά του το καλοκαίρι για να προστατευτεί από τον ήλιο, ενώ το αλλάζει το φθινόπωρο για να προετοιμαστεί για τον χειμώνα!

Η αλλαγή των εποχών και του κλίματος επηρεάζουν την ευαισθησία του τριχωτού της κεφαλής κατά την διάρκειά τους, επίσης και τον κύκλο ζωής των τριχοθυλακίων, που αρχίζουν μια φάση ανάπαυσης. Ανάλογα από την κατάσταση των μαλλιών, η τριχόπτωση εμφανίζεται τον Οκτώβριο – Νοέμβριο και σε σχέση μ’αυτό η φροντίδα για την επανόρθωση των μαλλιών πρέπει να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

Καταπολέμησε με CADU-CREX την τριχόπτωση και απο τον 1ο μήνα χρήσης τα μαλλιά αποκτούν μήκος, όγκο, πυκνότητα και λάμψη!


H Cadu-crex είναι η πρώτη αγωγή διαδερμικής τεχνολογίας τοπικής εφαρμογής σε φιαλίδια κατά της Τριχόπτωσης με ειδική δράση για τις Νησίδες Τριχοθυλακίων. Βοηθά στην μείωση της τριχόπτωσης με ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα εφαρμογής*, ενώ ταυτόχρονα επανενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Τα ενεργά συστατικά της αγωγής, έχουν ελεγχθεί και αξιολογηθεί για την ικανότητα της διαδερμικής απορρόφησης τους (ex vivo κλινικός έλεγχος με σύστημα κυτταρικής διάχυσης Franz Cells). Τα ενεργά συστατικά της Cadu-Crex  είναι κατοχυρωμένα με Ευρωπαϊκά και Ελβετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας .

Η αγωγή επιτυγχάνει συνολική δράση σε όλες τις δομές της τρίχας,  σταματά από τον πρώτο μήνα χρήσης την τριχόπτωση* ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης της,  ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση και τον πλούτο των μαλλιών χαρίζοντας όγκο, υγεία και  λάμψη.