Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Σε απασχολούν τα λευκά μαλλιά: Ο εύκολος τρόπος να τα επαναφέρεις στο φυσικό τους χρώμα

Σε απασχολούν τα λευκά μαλλιά: Ο εύκολος τρόπος να τα επαναφέρεις στο φυσικό τους χρώμα

Στέκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη για να ολοκληρώσεις τις τελευταίες πινελιές της περιποίησής σου… και ξαφνικά τι βλέπεις; Ανάμεσα στα μαλλιά σου ξεπηδούν γκρίζες τρίχες! Αδύνατον σκέφτεσαι! Σε εκείνο το σημείο βομβαρδίζεσαι από σκέψεις του τύπου «γερνάω» ή «πώς γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία να έχω γκρίζες τρίχες»; Αφού λοιπόν περάσει το πρώτο στάδιο πανικού, αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις.

Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα γκρίζα ή άσπρα μαλλιά είναι μία φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων. Τα μελανινοκύτταρα που περιέχονται στις τρίχες είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης και την απόδοση του χρώματος στα μαλλιά. Όπως είναι φυσικό, όσο μεγαλώνεις τόσο μειώνεται η συγκέντρωση και η δραστικότητα των μελανινοκυττάρων και ως εκ τούτου το χρώμα αλλάζει.

Ενώ οι περισσότεροι καταφεύγουν σε λύσεις, όπως είναι η επίσκεψη στο κομμωτήριο για να δώσουν μια προσωρινή λύση , η Labo δημιούργησε μια καινοτόμο αγωγή που όχι μόνο σταματά την ανάπτυξη των λευκών και γκρίζων τριχών αλλά και επαναφέρει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά.

Ειδικότερα, πρόκειται για νέα δραστικά συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας που δρουν σε διαφορετικά επίπεδα στα μαλλιά, στοχεύοντας ειδικά στις αιτίες που οδηγούν στο γκριζάρισμα των μαλλιών. H αγωγή White Hair της Labo, κατάλληλη και ειδικά σχεδιασμένη τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή για τοπική χρήση σε φιαλίδια, το οποίο προάγει την παραγωγή της μελανίνης των μαλλιών και βοηθά στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης των λευκών & γκρίζων τριχών.

Τα δραστικά συστατικά της αγωγής White Hair είναι 3 μόρια διαδερμικής τεχνολογίας (Labo NPP-23, Labo SHP-4, Labo MLN-20) που έχουν ελεγχθεί κλινικά για τη διαδερμική τους εισχώρηση,  η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα τους. Οι φυσικές διαδικασίες παραγωγής της μελανίνης ενισχύονται χάρη στα δραστικά συστατικά χαμηλού χαμηλού μοριακού βάρους, που δρουν σε διάφορα επίπεδα εντός της τρίχας  και αντιμετωπίζουν τα αίτια που οδηγούν στην εμφάνιση των λευκών τριχών  και ενεργοποιούν τα μελανινοκύτταρα, ώστε να παράγουν τη φυσική χρωστική που χαρακτηρίζει κάθε τύπο μαλλιών χωρίς τη χρήση τεχνητών, χρωστικών ουσιών.




Σε μορφή αμπούλας, που εγγυάται την εύκολη και ακριβή εφαρμογή του προϊόντος στο τριχωτό, η αγωγή White Hair απεδείχθη 100% αποτελεσματική ύστερα από in vivo κλινική μελέτη που διεξήχθη σε 30 εθελοντές.

Καλό είναι να εφαρμόζεται μια αμπούλα την ημέρα για 5 συνεχόμενες ημέρες ακολουθούμενη από διάλειμμα 2 ημερών. Συνιστάται η εφαρμογή της αγωγής από 1 έως και 4 μήνες ενώ καλό είναι να επαναλαμβάνεται 1 φορά τον χρόνο.