Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Cadu-Crex Woman

Cadu-Crex Woman

Κατά της τριχόπτωσης

H Cadu-crex είναι η πρώτη αγωγή διαδερμικής τεχνολογίας τοπικής εφαρμογής σε φιαλίδια κατά της Τριχόπτωσης με ειδική δράση για τις Νησίδες Τριχοθυλακίων. Βοηθά στην μείωση της τριχόπτωσης με ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα εφαρμογής*, ενώ ταυτόχρονα επανενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Τα ενεργά συστατικά της αγωγής, έχουν ελεγχθεί και αξιολογηθεί για την ικανότητα της διαδερμικής απορρόφησης τους (ex vivo κλινικός έλεγχος με σύστημα κυτταρικής διάχυσης Franz Cells). Τα ενεργά συστατικά της Cadu-Crex
 είναι κατοχυρωμένα με Ευρωπαϊκά και Ελβετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας . Η αγωγή επιτυγχάνει συνολική δράση σε όλες τις δομές της τρίχας,  σταματά από τον πρώτο μήνα χρήσης την τριχόπτωση* ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης της,  ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση και τον πλούτο των μαλλιών χαρίζοντας όγκο, υγεία και  λάμψη. Η Cadu-Crex διατίθεται για 3 στάδια τριχόπτωσης και σε ειδικά σχεδιασμένη γυναικεία σύνθεση.

*Βάση in vivo κλινικής μελέτης

Η αγωγή Cadu-crex διατίθεται σε συσκευασίες με 20 φιαλίδια (αγωγή ενός μήνα) και με 40 φιαλίδια (αγωγή δύο μηνών). Τα φιαλίδια  περιέχουν 3.5 ml σκευάσματος.


Caducrex Initial Hair Loss- Αρχική Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει πρόσφατα την εμφάνιση τους με σποραδική απώλεια τριχών. Αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα και μπανιέρα.


Caducrex Advanced Hair Loss- Προχωρημένη Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των έντονων σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει προ διμήνου την εμφάνιση τους με σημαντική απώλεια τριχών καθημερινά. Αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα, μπανιέρα και κάποιες φορές στο μαξιλάρι του ύπνου.


Caducrex Serious Hair Loss- Έντονη Τριχόπτωση: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των προχωρημένων σταδίων τριχόπτωσης που έχουν κάνει πλέον διμήνου την εμφάνιση τους με πολύ σημαντική απώλεια τριχών καθημερινά. Πολύ σημαντική αύξηση εμφάνισης τριχών σε βούρτσα, νιπτήρα, μπανιέρα καθώς και στο μαξιλάρι του ύπνου.

Σύνθεση

Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό οξύ, Ταυρίνη & Ενζυμικός ενεργοποιητής: Δραστικά μόρια κατά της τριχόπτωσης. Δρουν ενισχύοντας την προσκόλληση της τρίχας στην φυσική της θέση, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν την απώλεια της ελαστικότητας που αναπόφευκτα χαλαρώνει την σύνδεση του στελέχους της τρίχας στο τριχοθυλάκιο.
Προλίνη, Γλυκογόνο, Βαϊκάλίνη και πρωτεΐνες Λευκού Λούπινου: Το σύμπλεγμα της Crescina Follicular Islands, με τα ειδικά σχεδιασμένα συστατικά της πατενταρισμένης σύνθεσης ενισχύουν τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων.  Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση κι ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση  κι απόπτωση των τριχών.
Κυστείνη, Λυσίνη και Γλυκοπρωτείνη: Το σύμπλεγμα της αγωγής Crescina HFSC Ανάπτυξη (20%) συνδυάζει τη δράση κατά της τριχόπτωσης με τη δράση ενεργοποίησης της ανάπτυξης των μαλλιών
Η σύνθεση ολοκληρώνεται με τους 3 ενισχυτές απορρόφησης Pentylene Glycol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol που αυξάνουν την  ικανότητα απορρόφησης των ενεργών συστατικών της σύνθεσης
Νικοτινικό βενζίλιο: αγγειοδιασταλτικό ήπιας δράσης που ενεργοποιεί συνολικά τη λειτουργία των τριχοθυλακίων και ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών


Συμβουλές ΕφαρμογήςΗ αγωγή Caducrex συστήνεται να εφαρμόζεται καθημερινά για 5 ημέρες με ακολουθούμενο διάλειμμα 2 ημερών.
Η εφαρμογή της αγωγής ολοκληρώνεται σε 2 μήνες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Η αγωγή Caducrex είναι καλλυντική αγωγή για εξωτερική χρήση.


Tips


  • Η τριχόπτωση εμφανίζεται κυρίως στην περιοχή του τριχωτού από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού, οπότε και επικεντρώνουμε σε αυτή τη περιοχή την εφαρμογή του σκευάσματος
  • Δεν έχει παρενέργειες
  • Συνδυάστε την αγωγή με τα σαμπουάν Cadu- crex καθημερινής χρήσης 
  • Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε ένα διάλειμμα 2 μηνών
  • Προτείνεται κατά την εφαρμογή να κάνετε χωρίστρες από το μέτωπο ως την κορυφή του κεφαλιού και να εφαρμόζεται κατά μήκος δύο σταγόνες σκευάσματος κάθε φορά τρίβοντας ελαφρά με τα δάχτυλα δεξιά αριστερά κι όχι κυκλικά μέχρι να καλυφθεί όλο το μήκος κάθε χωρίστρας και όλη η επιφάνεια στο επάνω μέρος τους κεφαλιού. Στα πλάγια εφαρμόζουμε όχι απευθείας από το φιαλίδιο, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και απλώνοντας το σκεύασμα προς τα κάτω. 
  • Το κεφάλι να παραμένει σε όρθια στάση κατά την εφαρμογή
  • Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή πρέπει να γίνεται μόνο το βράδυ.
Βαθμολογήστε το προϊόν