Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Crescina Follicular Islands Man

Crescina Follicular Islands Man

Kατά της αραίωσης των μαλλιών

H Crescina Follicular Islands είναι η πρώτη αγωγή τοπικής εφαρμογής που ενεργοποιεί την φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και δρα σε μεμονωμένα τριχοθυλάκια και εξειδικευμένα στις νησίδες τριχοθυλακίων. Στο τριχωτό υπάρχουν πολύπλοκα συστήματα τριχών, τα οποία ονομάζονται Νησίδες Τριχοθυλακίων, των οποίων ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός για τον πλούτο των μαλλιών. Ενώ το μεμονωμένο τριχοθυλάκιο περιέχει ένα βολβό και παράγει μία τρίχα, η νησίδα τριχοθυλακίων παράγει κατά μέσο όρο 2 έως 5 τρίχες. Η Labo είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως, που από το 2002, μελετάει τις νησίδες τριχοθυλακίων και την σημασία τους για τον πλούτο των μαλλιών. Όπως προκύπτει από τα δεδομένα των ερευνών, η ύπαρξη και η κατανομή των νησίδων τριχοθυλακίων έχει στρατηγική σημασία για τον αριθμό των στελεχών του τριχωτού της κεφαλής, η απώλεια μιας νησίδας τριχοθυλακίων σημαίνει την απώλεια κατά μέσον όρο 2-3 τριχών (συν τις εν δυνάμει) αντί της 1 όπως συμβαίνει με τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια.

Οι νησίδες επηρεάζονται περισσότερο από την αραίωση από ότι τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια κι αυτό απαιτεί στοχευμένη δράση για τη διατήρηση και την ενίσχυση της λειτουργίας της πολύπλοκης δομής των νησίδων. Η Labo ανέπτυξε μια πατενταρισμένη σύνθεση ειδικής λειτουργικής δράσης για κάθε δομικό συστατικό της νησίδας που παρέχει συγχρόνως μεγάλη ενέργεια στα τριχοθυλάκια, η οποία συνδυάστηκε με τη σύνθεση εξαιρετικής αποτελεσματικότητας Crescina HFSC 100% για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Η Crescina Follicular Islands διατίθεται για 3 στάδια αραίωσης, σύμφωνα με τη κλίμακα αραίωσης Hamilton Norwood, σε ειδικά σχεδιασμένη αντρική σύνθεση και σε συσκευασίες με 10 και με 20 φιαλίδια. Τα φιαλίδια περιέχουν 3.5 ml σκευάσματος.

Crescina Follicular Islands 1700: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων αραίωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο και στους κροτάφους.

Crescina Follicular Islands 1900: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των μεσαίων σταδίων αραίωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο, στους κροτάφους, στο βρέγμα και στην κορυφή του τριχωτού.

Crescina Follicular Islands 2100: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των προχωρημένων σταδίων αραίωσης. Η αραίωση είναι εκτεταμένη με αποτέλεσμα να ενοποιείται σε ζώνες του τριχωτού όπως το μέτωπο, οι κρόταφοι, το βρέγμα και η κορυφή του τριχωτού.

Σύνθεση

Πυρήνας δράσης Crescina Ανάπτυξη: Κυστείνη, Λυσίνη και Γλυκοπρωτείνη ενισχύουν τη διαδικασία κερατινοποίησης, τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων, τις μεταβολικές δραστηριότητες των κυττάρων αυξάνοντας τον βαθμό της κυτταρικής αναπνοής με αποτέλεσμα να συμβάλουν στην ανάπτυξη των μαλλιών
Σύμπλοκο Crescina Follicular Islands: Προλίνη, Γλυκογόνο, Βαϊκάλίνη, Λευκό Λούπινο, Glutamyl-Amido-ethyl-IndoleTriticum Bulgare & Γλυκίνη, πατενταρισμένη σύνθεση που ενισχύει τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων. Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση κ ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση και απόπτωση των τριχών.
Stem-Engine: ευνοεί τη δημιουργία άριστου περιβάλλοντος, μέσα στον θύλακα για την ενεργοποίηση των βλαστοκύτταρων, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων τριχών και ειδικά για την έναρξη της αναγενούς φάσης
Νικοτινικό Βενζύλιο: ουσία που προκαλεί την ερυθρότητα του δέρματος και προσωρινή αύξηση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού. Ευνοεί τη λειτουργική επανεκκίνηση του τριχοφυλακίου.

Συμβουλές εφαρμογής


Η αγωγή Crescina Follicular Islands συστήνεται να εφαρμόζεται καθημερινά για 5 ημέρες με ακολουθούμενο διάλειμμα 2 ημερών.
Η εφαρμογή της αγωγής προτείνεται τουλάχιστον για 2 μήνες και ολοκληρώνεται στους 4 μήνες.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Η αγωγή Crescina Follicular Islands είναι καλλυντική αγωγή για εξωτερική χρήση και ενδείκνυται για περιπτώσεις αραίωσης των μαλλιών από φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια. Δεν επενεργεί στα πλήρως ανενεργά τριχοθυλάκια.

Tips

  • Συνδυάστε την αγωγή με τα σαμπουάν Crescina HFSC και Caducrex καθημερινής χρήσης
  • Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε ένα διάλειμμα 2 μηνών
  • Στα πλάγια σημεία του τριχωτού δεν εφαρμόζουμε το σκεύασμα απευθείας από το φιαλίδιο, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και απλώνοντας το σκεύασμα στην επιδερμίδα του τριχωτού από τη κορυφή και προς τα κάτω.
  • Το κεφάλι να παραμένει σε όρθια στάση γέρνοντας ελαφρά προς τα πίσω κατά την εφαρμογή
  • Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται μόνο το βράδυ.
Βαθμολογήστε το προϊόν