Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Crescina Follicular Islands Woman Complete

Crescina Follicular Islands Woman Complete

Κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης

H Crescina Follicular Islands Complete είναι η πρώτη αγωγή τοπικής εφαρμογής που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές με αραίωση και δρα κατά της τριχόπτωσης σε μεμονωμένα τριχοθυλάκια και εξειδικευμένα στις νησίδες τριχοθυλακίων. Στο τριχωτό υπάρχουν πολύπλοκα συστήματα τριχών, τα οποία ονομάζονται Νησίδες Τριχοθυλακίων, των οποίων ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός για τον πλούτο των μαλλιών. Ενώ το μεμονωμένο τριχοθυλάκιο περιέχει ένα βολβό και παράγει μία τρίχα, η νησίδα τριχοθυλακίων παράγει κατά μέσο όρο 2 έως 5 τρίχες. Η Labo είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως, που από το 2002, μελετάει τις νησίδες τριχοθυλακίων και την σημασία τους για τον πλούτο των μαλλιών Όπως προκύπτει από τα δεδομένα των ερευνών, η ύπαρξη και η κατανομή των νησίδων τριχοθυλακίων έχει στρατηγική σημασία για τον αριθμό των στελεχών του τριχωτού, η απώλεια μιας νησίδας τριχοθυλακίων σημαίνει την απώλεια κατά μέσον όρο 2-3 τριχών (συν τις εν δυνάμει) αντί της 1 όπως συμβαίνει με τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια.

Οι νησίδες επηρεάζονται περισσότερο από την αραίωση και την τριχόπτωση από ότι τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια κι αυτό απαιτεί στοχευμένη δράση για τη διατήρηση και την ενίσχυση της λειτουργίας της πολύπλοκης δομής των νησίδων. Η Labo ανέπτυξε μια πατενταρισμένη σύνθεση για κάθε δομικό συστατικό της νησίδας που παρέχει συγχρόνως μεγάλη ενέργεια στα τριχοθυλάκια, η οποία συνδυάστηκε με τη σύνθεση εξαιρετικής αποτελεσματικότητας Crescina HFSC 100% για την ανάπτυξη των μαλλιών και Crescina HSSC κατά της τριχόπτωσης.

H Crescina Follicular Islands διατίθεται για 3 στάδια αραίωσης και τριχόπτωσης και σε ειδικά σχεδιασμένη γυναικεία σύνθεση. Η συσκευασία περιλαμβάνει συνολικά 20 φιαλίδια, 10 φιαλίδια με τον πυρήνα δράσης για την ανάπτυξη & τις νησίδες τριχοθυλακίων (υποκίτρινα) και 10 φιαλίδια με τον πυρήνα δράσης κατά της τριχόπτωσης (διαφανή). Τα φιαλίδια περιέχουν 3.5 ml σκευάσματος.

Crescina Follicular Islands Complete 1700: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων αραίωσης και της παροδικής τριχόπτωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο και στους κροτάφους.

Crescina Follicular Islands Complete 1900: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των μεσαίων σταδίων αραίωσης και της έντονης τριχόπτωσης. Η αραίωση εμφανίζεται στο μέτωπο, στους κροτάφους, στο βρέγμα και στην κορυφή του τριχωτού.

Crescina Follicular Islands Complete 2100: Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των προχωρημένων σταδίων αραίωσης και της σοβαρής τριχόπτωσης. Η αραίωση είναι εκτεταμένη με αποτέλεσμα να ενοποιείται σε ζώνες του τριχωτού όπως το μέτωπο, οι κρόταφοι, το βρέγμα και η κορυφή του τριχωτού.

Σύνθεση Crescina Foliicular Islands για την Ανάπτυξη

Πυρήνας δράσης Crescina Ανάπτυξη: Κυστείνη, Λυσίνη και Γλυκοπρωτείνη ενισχύουν τη διαδικασία κερατινοποίησης, τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων, τις μεταβολικές δραστηριότητες των κυττάρων αυξάνοντας τον βαθμό της κυτταρικής αναπνοής με αποτέλεσμα να συμβάλουν στην ανάπτυξη των μαλλιών
Σύμπλοκο Crescina Follicular Islands: Προλίνη, Γλυκογόνο, Βαϊκάλίνη, Λευκό Λούπινο, Glutamyl-Amido-ethyl-IndoleTriticum Bulgare & Γλυκίνη, πατενταρισμένη σύνθεση που ενισχύει τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων. Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση κ ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση και απόπτωση των τριχών.
Το Stem-Engine, συντηρεί τον πυρήνα των βλαστοκυττάρων των τριχοθυλακίων, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη δραστηριότητα στο τριχοθυλάκιο, ενεργοποιώντας επίσης την ανάπτυξη
Νικοτινικό βενζίλιο: αγγειοδιασταλτικό ήπιας δράσης που ενεργοποιεί συνολικά τη λειτουργία των τριχοθυλακίων και ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών

Σύνθεση HSSC Κατά της Τριχόπτωσης

Ταυρίνη, Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό οξύ, Ενεργοποιητής Ενζύμων: δρουν ενισχύοντας την προσκόλληση της τρίχας στην φυσική της θέση σε 3 διαφορετικά επίπεδα ,ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν την απώλεια της ελαστικότητας που αναπόφευκτα χαλαρώνει την σύνδεση του στελέχους της τρίχας στο τριχοθυλάκιο.
Νικοτινικό Βενζύλιο: ουσία που προκαλεί ερυθρότητα του δέρματος και προσωρινή αύξηση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού. Ευνοεί τη λειτουργική επανεκκίνηση του τριχοφυλακίου.

Συμβουλές εφαρμογής


Η αγωγή Crescina Follicular Islands συστήνεται να εφαρμόζεται καθημερινά ξεκινώντας από το φιαλίδιο κατά της τριχόπτωσης (διαφανές φιαλίδιο) και να ακολουθεί την επόμενη ημέρα το φιαλίδιο της ανάπτυξης (υποκίτρινο).
Εφαρμόζουμε εναλλάξ για 5 ημέρες με ακολουθούμενο διάλειμμα 2 ημερών. 
Η εφαρμογή της αγωγής προτείνεται τουλάχιστον για 2 μήνες και ολοκληρώνεται στους 4 μήνες.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Η αγωγή Crescina Follicular Islands είναι καλλυντική αγωγή για εξωτερική χρήση και ενδείκνυται για περιπτώσεις αραίωσης των μαλλιών από φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια. Δεν επενεργεί στα πλήρως ανενεργά τριχοθυλάκια

Tips

  • Συνδυάστε την αγωγή με τα σαμπουάν Crescina HFSC και Caducrex καθημερινής χρήσης
  • Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε ένα διάλειμμα 2 μηνών
  • Στα πλάγια σημεία του τριχωτού δεν εφαρμόζουμε το σκεύασμα απευθείας από το φιαλίδιο, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και απλώνοντας το σκεύασμα στην επιδερμίδα του τριχωτού από τη κορυφή και προς τα κάτω
  • Το κεφάλι να παραμένει σε όρθια στάση γέρνοντας ελαφρά προς τα πίσω κατά την εφαρμογή
  • Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται μόνο το βράδυ

Βαθμολογήστε το προϊόν