Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina 12HA Densifying Filler Face Treatment

Fillerina 12HA Densifying Filler Face Treatment

Δερμο- καλλυντική αγωγή διπλής εντατικής δράσης Αναπλήρωσης του δέρματος και Γεμίσματος των ρυτίδων

Δράση Γεμίσματος: 12 Υαλουρονικά Οξέα με διαφορετικά μοριακά βάρη για τις ρυτίδες του δέρματος και για όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη
Δράση Αναπλήρωσης όγκου: 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης για ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος

Η δερμο-καλλυντική αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος είναι μια μη ενέσιμη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων, αναπλήρωσης του δέρματος και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών που ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι. Βασίζεται στη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδερμική τεχνολογία της Labo, και το σύμπλεγμα 12 υαλουρονικών οξέων Fillerina, που διεισδύουν αποτελεσματικά και σε βάθος στις στιβάδες του δέρματος. Η μικρομοριακή σύνθεση Fillerina έχει εξελιχθεί σε μια πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή σύνθεση που αυξάνει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα της με δεδομένη την επιτυχία του συμπλέγματος των 6 & 8 υαλουρονικών οξέων της Fillerina. Επιπλέον η αγωγή έχει ενισχυθεί με 3 μόρια κολλαγόνου τα οποία και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης καθώς και με 2 μόρια Ελαστίνης τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Το πατενταρισμένο απλικατέρ με το οποίο εφαρμόζουμε το Filler Gel των 17 συστατικών διαδερμικής μας επιτρέπει να στοχεύσουμε με ακρίβεια τα σημάδια του χρόνου που μας απασχολούν περισσότερο. Στην in-vivo κλινική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της αγωγής καταγράφονται σημαντικά ποσοστά μείωσης του βάθους και του όγκου των ρυτίδων, ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών. Παράλληλα χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.

 • Για το ανάγλυφο του προσώπου (ρυτίδες και γραμμές έκφρασης)
 • Για όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη
 • Για αναδιαμόρφωση του οβάλ κι ανόρθωση
 • Για αποκατάσταση των ρυτίδων ενδεικτικά στο μεσόφρυο, το πόδι της χήνας, το λαιμό, τα μάγουλα, των ρινοπαρειακών αυλάκων και των ρυτίδων γύρω από τα χείλη
 • Για αναπλήρωση του όγκου, της πυκνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος
 • Για ενεργοποίηση της αναγέννησης των δομικών συστατικών του δέρματος όπως των ινών κολλαγόνου, ελαστίνης και του εξωκυττάριου δικτύου

Η Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου και Γεμίσματος διατίθεται σε 3 διαφορετικούς βαθμούς με αυξανόμενες συγκεντρώσεις στα ενεργά συστατικά, ώστε να επιλεγεί ο κατάλληλος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας:

Βαθμός 3: Ορατές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Ορατές ρυτίδες γήρανσης με ανομοιόμορφο ανάγλυφο. Ορατή απώλεια πυκνότητας και όγκου των ιστών. Επιδερμίδα με μειωμένο τόνο και ελαστικότητα. Αρχική χαλάρωση. Ανάγκη για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη.

Βαθμός 4: Βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Ρυτίδες γήρανσης με ορατό, έντονο και ανομοιόμορφο ανάγλυφο. Έντονη απώλεια πυκνότητας και όγκου των ιστών. Επιδερμίδα με πολύ μειωμένο τόνο και ελαστικότητα.  Ορατή χαλάρωση. Ανάγκη για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη.

Βαθμός 5: Πολύ βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Ρυτίδες γήρανσης με πολύ έντονο και ανομοιόμορφο ανάγλυφο. Πολύ έντονη απώλεια πυκνότητας και όγκου των ιστών. Επιδερμίδα με πολύ μεγάλη απώλεια τόνου κι ελαστικότητας. Έντονη χαλάρωση. Ανάγκη για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη. 

Δερματολογικά ελεγμένο   
Συσκευασία: Περιλαμβάνει 14 δόσεις (2 ml)  από το Gel Αναπλήρωσης Όγκου και Γεμίσματος (Φιαλίδιο 1), 14 δόσεις (2 ml) από το Φιλμ Θρέψης (Φιαλίδιο 2) καθώς και 2 απλικατέρ ακριβείας για εξωτερική χρήση.

Σύνθεση

Filler gel:
12 Υαλουρονικά οξέα Fillerinaτα μοριακά βάρη των 12 Υαλουρονικών Οξέων με δράση γεμίσματος που περιέχονται σε αυτή τη σύνθεση κυμαίνονται από 400 έως 2.000.000 Dalton, και έχουν όλα επιδείξει υψηλή ικανότητα εισχώρησης (ex vivo έλεγχος Franz Cells) στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.
3 μόρια κολλαγόνου: με διαφορετικά μοριακά βάρη(2.000, 12.000 και 300.000 Da), τα οποία εισχωρώντας έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος Franz) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης, συνεργικά με τα μόρια των Υαλουρονικών Οξέων.
2 μόρια Ελαστίνης: με διαφορετικά μοριακά βάρη (1.400 Da και 2.200 Da), τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
Ακετυλοεξαπεπτιδιο 37: πεπτίδιο που συμβάλει στην διαδερμική κυκλοφορία του νερού.
Matrifull: πεπτίδιο που διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα.
Φιλμ θρέψης: Ξυλιτόλη, Βιταμίνη E, Έλαιο Λιμνανθές, εκχύλισμα Φτέρης Νέας Ζηλανδίας, Βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα Pseudoalteromonas Ferment

 

Συμβουλές εφαρμογής

Η εντατική αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά για 14 ημέρες, το πρωί ή το βράδυ ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες κάθε ατόμου, εφαρμόζοντας 2 ml Gel Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος (Φιαλίδιο 1) πάνω στις ρυτίδες, στα σημεία με πιο έντονο ανάγλυφο και στις περιοχές που χρειάζονται αύξηση όγκου (ζυγωματικά, χείλη). Για ενίσχυση της δράσης της Fillerina συνιστάται το προϊόν να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα χωρίς σμήγμα και ρύπους. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται με το ειδικό Απλικατέρ, το οποίο επιτρέπει την άντληση 1 ml προϊόντος 2 φορές (και αντιστοιχεί σε συνολική ποσότητα 2 ml ανά εφαρμογή) και στη συνέχεια την εφαρμογή του με ακρίβεια πάνω στις επιθυμητές περιοχές. Αφήνετε το  Gel Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος να δράσει για 10 λεπτά προκειμένου τα δραστικά συστατικά να «γεμίσουν» τις περιοχές εφαρμογής. Με τις παλάμες ή με τα δάκτυλα των χεριών σας ταμπονάρετε το υπόλοιπο προϊόν, ολοκληρώνοντας την εφαρμογή. Δε θα πρέπει να κάνετε κυκλικό μασάζ ή άλλες κινήσεις για να αποφύγετε τη πιθανότητα να δημιουργηθούν υπολείμματα στην επιδερμίδα. Μια πιθανή αίσθηση τραβήγματος του δέρματος που μπορεί να νιώσετε οφείλεται στη δράση του προϊόντος. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Φιλμ Θρέψης (Φιαλίδιο 2), το οποίο παρέχει επαρκή ποσότητα θρεπτικών κι ενυδατικών συστατικών και ολοκληρώνει την αγωγή προσφέροντας αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού. Αντλήστε 1-2 ml Φιλμ ,όσο χρειάζεται και εφαρμόστε το σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό. 

Για να ενισχύσετε τη δράση του προϊόντος, συνιστάται να πίνετε δύο ποτήρια νερό

 


                                                     

Tips

 • Η αγωγή προτείνεται να εφαρμόζεται το βράδυ, καθώς τότε διενεργούνται οι διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος και οι χαλαροί ιστοί κατά τη διάρκεια του ύπνου βελτιώνουν την απορρόφηση.
 • Η αγωγή διαρκεί 15 ημέρες, εφόσον εφαρμόζετε καθημερινά 2 ml από το filler gel. Εάν εφαρμόζετε λιγότερο filler gel τότε η αγωγή ολοκληρώνεται όταν εφαρμόσετε όλη την ποσότητα του filler gel. Η ποσότητα filler gel που θα εφαρμόσετε εξαρτάται από την έκταση της χαλάρωσης και των ρυτίδων.
 • Προτείνουμε να επαναλαμβάνετε την αγωγή 3 φορές το χρόνο.
 • Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του filler gel προτείνουμε να κάνετε εκφράσεις προσώπου, ώστε να σχηματίζονται οι γραμμές έκφρασης που δεν είναι ακόμη ορατές, αλλά είναι σημαντικό να τις ενισχύσουμε προληπτικά εφαρμόζοντας και εκεί το filler gel.
 • Η αγωγή Fillerina μπορεί να εφαρμοστεί στις ρυτίδες του μετώπου, το μεσόφρυο, το πόδι χήνας, τα ζυγωματικά (2 παράλληλες γραμμές), τις ρινοπαρειακές και περιστοματικές ρυτίδες, αλλά και πάνω στα χείλη για αύξηση όγκου, στην περιοχή του λαιμού κι όπου υπάρχουν ρυτίδες εκτός από την περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια εάν υπάρχουν σακούλες.
 • Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε κάποιο scrub ή gommage μέσα στην εβδομάδα ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
 • Εάν παρατηρείτε μετά την εφαρμογή της αγωγής λευκά υπολείμματα σαν «τρίμματα» συμβαίνει, γιατί εφαρμόσατε παραπάνω ποσότητα υαλουρονικού στο σημείο από όσο χρειαζόταν. Οπότε στην επόμενη εφαρμογή εφαρμόζουμε λιγότερη ποσότητα.
Βαθμολογήστε το προϊόν
Eλονα

User

User

User