Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Labo Hair Loss 5 Patents Woman

Labo Hair Loss 5 Patents Woman

Η Labo 5 Patents Kατά της Tριχόπτωσης είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή σε φιαλίδια για τοπική χρήση, που καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση, αντιμετωπίζοντας τα διάφορα αίτια και ενισχύοντας τη στήριξη του στελέχους της τρίχας στο τριχωτό. Η αποκλειστική της σύνθεση συνδυάζει σε ένα σκεύασμα 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τη διαδερμική τεχνολογία, αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών της Labo πάνω στη φυσιολογία  των μαλλιών και το σύστημα των τριχοθυλακίων.

 

Στην περίπτωση της ξαφνικής, της αρχικής και χρόνιας τριχόπτωσης, η οποία συνδέεται με φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια, η εφαρμογή της  αγωγής Labo 5 Patents Κατά της Τριχόπτωσης ενισχύει με διάφορους τρόπους τόσο το σύστημα της τρίχας όσο και το τριχωτό, αντιμετωπίζοντας την τριχόπτωση.

Η γυναικεία σύνθεση περιέχει επίσης βιοτίνη και γλουταμίνη, που θρέφουν το στέλεχος της τρίχας, Polyquaternium-68, το οποίο προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας και τη ρίζα της, Pueraria mirifica, που ενισχύει την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Σύνθεση

Σύμπλοκο Κατά της Τριχόπτωσης: ασκεί ενισχυτική δράση στα έλυτρα των τριχοθυλακίων και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης αποκόλλησης του στελέχους της τρίχας.

Σύμπλοκο Αντιγήρανσης Στελέχους και Δέρματος του Τριχωτού: βοηθά στην αντιμετώπιση των αιτιών της γήρανσης του συστήματος των τριχών, παρατείνοντας τη λειτουργικότητα των τριχοθυλακίων.

Σύμπλοκο Προστασίας του Τριχωτού και των Βλαστοκυττάρων Τριχοθυλακίων: βοηθά στη διατήρηση των αποθεματικών κυττάρων του τριχωτού σε καλή κατάσταση, το οποίο είναι θεμελιώδες για την καλή λειτουργία των τριχοθυλακίων.

Σύμπλοκο για τις Νησίδες Τριχοθυλακίων: προάγει τη θρέψη των νησίδων τριχοθυλακίων (συστήματα πολλαπλών τριχοθυλακίων) μειώνοντας την τριχόπτωση.

Διαδερμική Τεχνολογία: χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση που βασίζεται σε 3 ενισχυτές απορρόφησης και στα χαμηλού μοριακού βάρους συστατικά, ενισχύεται η απορρόφηση διαμέσου των μεγάλου πάχους στοιβάδων του δέρματος του τριχωτού, ενισχύοντας τη δράση κατά της τριχόπτωσης.Συμβουλές εφαρμογής 

Η κάθε συσκευασία περιέχει 14 φιαλίδια και επαρκεί για αγωγή 4 εβδομάδων. Κάθε φιαλίδιο περιέχει 3,5 ml σκευάσματος. Η εφαρμογή της αγωγής προτείνεται για 2 μήνες. Εφαρμόστε ένα φιαλίδιο κάθε δεύτερη ημέρα σε στεγνό και καθαρό τριχωτό, σε ολόκληρη την επιφάνεια του τριχωτού. Μην απλώνετε το προϊόν κατά μήκος των στελεχών των τριχών. Κάντε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία εφαρμογής μέχρι να τελειώσει η συσκευασία.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. 

Βαθμολογήστε το προϊόν