Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
White Hair Man

White Hair Man

Η Labo καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την αγωγή White Hair, που ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στη ρίζα κάθε τρίχας με αποτέλεσμα το φυσικό επαναχρωματισμό των μαλλιών, χωρίς χρωστικές ουσίες. 


H αγωγή White Hair, που σταματά την ανάπτυξη λευκών & γκρίζων τριχών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα είναι ένα δερμο-καλλυντικό σκεύασμα για τοπική χρήση σε φιαλίδια, το οποίο προάγει την παραγωγή της μελανίνης των μαλλιών και βοηθά στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης των λευκών & γκρίζων τριχών.

Σύνθεση

Labo MLN-20 (881 Da):  είναι ένα βιομιμητικό πεπτίδιο το οποίο βοηθά στην αντιμετώπιση της διαδικασίας της ανάπτυξης λευκών και γκρίζων τριχών, προάγοντας το φυσικό επαναχρωματισμό της τρίχας και διορθώνει τις οξειδωτικές βλάβες, αντισταθμίζοντας την παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου στη ρίζα των μαλλιών.

Labo SHP-4(27.500 Da): είναι ένας αυξητικός παράγοντας με σημαντικό ρόλο στο χρωματισμό κάθε τρίχας μέσω του συντονισμού των αποθεματικών κυττάρων εντός του τριχοθυλακίου. 

Labo NNP-23(1.170 Da) : ενισχύει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης των μαλλιώνΣυμβουλές εφαρμογής 

Εφαρμόστε ένα φιαλίδιο την ημέρα για 5 διαδοχικές ημέρες σε στεγνό και καθαρό τριχωτό, σε ολόκληρη την επιφάνεια. Μην απλώνετε το προϊόν κατά μήκος των στελεχών των τριχών. Κάντε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία εφαρμογής μέχρι να τελειώσει η συσκευασία. Βάσει των αποτελεσμάτων των κλινικών ελέγχων, συνιστάται η χρήση της αγωγής από 1 έως 4 μήνες, εφαρμόζοντας ένα φιαλίδιο καθημερινά για διάστημα πέντε διαδοχικών ημερών, ακολουθούμενο από διάλειμμα δύο ημερών. Συστήνεται η επανάληψη της αγωγής μία φορά το χρόνο και, εάν χρειάζεται, η χρήση 1 φιαλιδίου την εβδομάδα για συντήρηση των αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. 

Βαθμολογήστε το προϊόν