Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
WHITE HAIR VENDOR PAGE
Παγκόσμια Καινοτομία: Σταματά την ανάπτυξη λευκών & γκρίζων τριχών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα

WHITE HAIR SERIES

White Hair Man
Aγωγή που σταματά την ανάπτυξη λευκών & γκρίζων τριχών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα
White Hair Woman
Aγωγή που σταματά την ανάπτυξη λευκών & γκρίζων τριχών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα
Η Labo καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την αγωγή White Hair, που ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στη ρίζα κάθε τρίχας με αποτέλεσμα το φυσικό επαναχρωματισμό των μαλλιών, χωρίς χρωστικές ουσίες. 

H αγωγή White Hair, που σταματά την ανάπτυξη λευκών & γκρίζων τριχών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα είναι ένα δερμο-καλλυντικό σκεύασμα για τοπική χρήση σε φιαλίδια, το οποίο προάγει την παραγωγή της μελανίνης των μαλλιών και βοηθά στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης των λευκών & γκρίζων τριχών.
Καθώς μεγαλώνουμε, τα μαλλιά μας υφίστανται μια διαδικασία φυσιολογικού γκριζαρίσματος, η οποία αν και συνήθως ξεκινά κατά την τέταρτη δεκαετία της ζωής, μπορεί να ξεκινήσει σε διαφορετική ηλικία ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Οι κύριοι παράγοντες που ευθύνονται για το γκριζάρισμα των μαλλιών είναι η μειωμένη μελανινογένεση (μειωμένη σύνθεση μελανίνης) και το οξειδωτικό στρες στο βολβό της τρίχας. Η εμφάνιση  του γκριζαρίσματος συνδέεται με τη μειωμένη σύνθεση της μελανίνης, λόγω της μειωμένης δραστικότητας της τυροσινάσης (του ενζύμου που ευθύνεται για τη σύνθεση της μελανίνης), με τη μείωση του συνολικού αριθμού των μελανινοκυττάρων (εξειδικευμένα κύτταρα για παραγωγή μελανίνης στην τρίχα) καθώς και όπως έχει καταδειχθεί από πρόσφατες μελέτες, με τη μείωση των βλαστοκυττάρων των μελανινοκυττάρων του τριχοθυλακίου, που οφείλεται στη γήρανση.

Η συσσώρευση οξειδωτικών βλαβών εντός των τριχοθυλακίων είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ο οποίος επηρεάζει το ρυθμό της διαδικασίας του γκριζαρίσματος των μαλλιών και είναι αποτέλεσμα της υπέρμετρης παραγωγής ελεύθερων ριζών στον οργανισμό μας, ο οποίος δεν είναι πλέον σε θέση να τις εξουδετερώσει επαρκώς. Με τον τρόπο αυτό, οι ελεύθερες ρίζες συσσωρεύονται στους βολβούς των τριχών και η παρουσία τους εκεί μειώνει την αποτελεσματικότητα των ενζύμων που εμπλέκονται στη σύνθεση της μελανίνης, καθώς και των αντιοξειδωτικών ενζύμων που προστατεύουν φυσιολογικά την τρίχα από την οξείδωση. Η δημιουργία των ελεύθερων ριζών μπορεί να ενισχυθεί από το στρες, τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, τη μη ισορρπημένη διατροφή και την υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως.
Τα δραστικά συστατικά της αγωγής White Hair είναι 3 μόρια διαδερμικής τεχνολογίας (Labo NPP-23, Labo SHP-4, Labo MLN-20) τα οποία έχουν ελεγχθεί για τη διαδερμική τους εισχώρηση μέσω Franz,  η οποία εξασφαλίζει  τη μέγιστη  αποτελεσματικότητα τους. Οι φυσικές διαδικασίες παραγωγής της μελανίνης ενισχύονται χάρη στα δραστικά συστατικά χαμηλού και πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, που δρουν σε διάφορα επίπεδα εντός του συστήματος της τρίχας (μελανινοκύτταρα, μελανινοσώματα, βλαστοκύτταρα μελανινοκυττάρων, οξειδωτικές βλάβες). Αντιμετωπίζουν τα αίτια που οδηγούν στην εμφάνιση των λευκών τριχών  και ενεργοποιούν τα μελανινοκύτταρα, ώστε να παράγουν τη φυσική χρωστική που χαρακτηρίζει κάθε τύπο μαλλιών χωρίς τη χρήση χρωστικών ουσιών. 

Διεξάχθηκε in vivo κλινική μελέτη σε 30 εθελοντές, ηλικίας 35-50 ετών, με αυξημένη  πυκνότητα λευκών τριχών στη συνολική επιφάνεια του τριχωτού. Οι εθελοντές εφάρμοζαν  ένα φιαλίδιο των 3,5ml καθημερινά για διάστημα 5 ημερών την εβδομάδα, ακολουθούμενο από διάλειμμα δυο ημερών. Τα αποτελέσματα επί της μείωσης του αριθμού των στελεχών των λευκών τριχών κατέδειξαν:


-13% πυκνότητα λευκών τριχών έπειτα από 1 μήνα

-17% πυκνότητα λευκών τριχών έπειτα από 2 μήνες

-20% πυκνότητα λευκών τριχών έπειτα από 3 μήνες

-24% πυκνότητα λευκών τριχών έπειτα από 4 μήνες


Αποτελεσματικότητα στο 100% των εθελοντών