Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Fillerina Eyes and Eyelids

Fillerina Eyes and Eyelids

Δερμο-καλλυντική αγωγή Filler για τις ρυτίδες και τη χαλάρωση σε Μάτια και Βλέφαρα

Το δέρμα της περιοχής που περιβάλλει τα μάτια είναι πολύ λεπτό και δέχεται μεγάλη μηχανική πίεση καθημερινά από τις εκφράσεις του προσώπου, συνεπώς είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στη φθορά του χρόνου και στη σταδιακή απώλεια των αποθεμάτων υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τη σημαντική μείωση της πυκνότητας του δέρματος, που οδηγεί στην απώλεια του τόνου των άνω βλεφάρων.

Η σύνθεση Fillerina για Μάτια και Βλέφαρα περιέχει τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 8 υαλουρονικά οξέα Fillerina και 3 μόρια κολλαγόνου χαμηλού μοριακού βάρους και ολοκληρώνεται με 3 ενισχυτές απορρόφησης, που εξασφαλίζουν την ακόμη πιο αποτελεσματική διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών. Η σύνθεση είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της περιοχής των ματιών για εντατικό γέμισμα των ρυτίδων στο πόδι της χήνας και συσφικτική δράση επαναφοράς στα βλέφαρα.

H αγωγή Fillerina για Μάτια και Βλέφαρα διατίθεται σε 2 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες:

ΒΑΘΜΟΣ 4: Για βαθιές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και έντονη χαλάρωση των βλεφάρων

ΒΑΘΜΟΣ 5: Για πολύ βαθιές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και  πολύ έντονη χαλάρωση των βλεφάρων

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Συσκευασία: Ειδικό απλικατέρ πεπλατυσμένου ωοειδούς άκρου 15 ml

Σύνθεση

8 Υαλουρονικά οξέα Fillerina: 8 διαφορετικά μοριακά βάρη για εντατική δράση filler, που εισχωρούν σε επιδερμίδα και δερμίδα βάσει κλινικής αξιολόγησης με Franz Cells (400 Da, 800 Da, 1K Da, 5K Da, 50K Da,200k Da, 2.000KDa, Crosspolymer)

3 μόρια Κολλαγόνου: Το πιο  σημαντικό συστατικό υποστήριξης του δέρματος, υπεύθυνο για την τρισδιάστατη δομή της δερμίδας. Χάρη στην οργάνωση των ινών του στο δέρμα, το κολλαγόνο αναπληρώνει και διατηρεί  την πυκνότητα του δέρματος, ενώ αυξάνει την αντοχή στις μηχανικές πιέσεις. Το χαμηλό μοριακό βάρος εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα (2Κ Da, 12K Da, 300K Da)

Pentylene  Glycol, Decylene Glycol , Caprylyl Glycol: ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

Συμβουλές εφαρμογής

Για να εφαρμόσετε σωστά το filler gel, πιέστε απαλά το πάνω μέρος του απλικατέρ (κατά την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί να πιέσετε επανειλημμένα).  Αφήστε να βγει από το άκρο μία ικανοποιητική ποσότητα filler gel και απλώστε το δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο στρώμα καλύπτοντας όλη την εξωτερική περιοχή του δεξιού ματιού και του βλεφάρου με τη βοήθεια του ειδικά σχεδιασμένου άκρου. Επαναλάβετε τη διαδικασία στην αριστερή πλευρά.

Περιμένετε για 3 λεπτά, και στη συνέχεια ολοκληρώστε την εφαρμογή κάνοντας απαλό μασάζ με τη βοήθεια του ειδικά σχεδιασμένου άκρου του απλικατέρ μέχρις ότου το gel απορροφηθεί πλήρως. Η αγωγή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ.

Το ειδικό απλικατέρ πεπλατυσμένου ωοειδούς άκρου (σε σχήμα άκρου δακτύλου), επιτρέπει την εφαρμογή της κατάλληλης ποσότητας filler gel στην περιοχή που περιβάλλει τα μάτια και χρησιμοποιείται για το μασάζ  που ενισχύει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του gel.

Tips

  • Η αγωγή συνιστάται να εφαρμόζεται τουλάχιστον για 1 μήνα και μπορεί να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές το χρόνο, για παράδειγμα κάθε 3 μήνες.
  • Συνδυάστε με τις κρέμες Fillerina Plus Eyes and Lips για ολοκληρωμένη δράση filler στις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών.
Βαθμολογήστε το προϊόν