Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση
Transdermic Anti-Eye Puffiness Flattening Gel

Transdermic Anti-Eye Puffiness Flattening Gel

Οίδημα-σακούλες- στην περιοχή κάτω από τα μάτια

Η επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ως αποτέλεσμα της κακής κυκλοφορίας δεν αποβάλλονται αποτελεσματικά υγρά τα οποία συσσωρεύονται και δημιουργούν τις σακούλες. Τα ενεργά συστατικά διαδερμικής τεχνολογίας του Anti-Eye Puffiness Flattening Gel λειτουργούν αποστραγγιστικά και κατά του οιδήματος στις σακούλες κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα προάγουν μια άμεση δράση «τύπου patch», λειαίνουν άμεσα κάνοντας πιο επίπεδη αυτή την περιοχή όπου υπάρχουν σακούλες. Έτσι οι σακούλες μειώνονται από την πρώτη εφαρμογή

Χωρίς Άρωμα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΧΩΡΙΣ PARABEN ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ
ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΕΛΙΟ
|ΟΦΘΑΛΜΟΛΙΓΙΚΑ ΕΛΕΝΓΜΕΝΗ

Φιάλη κενού αέρος με dispenser 15 ml

Συστατικά Διαδερμικής Τεχνολογίας

Γλυκοσυλεσπεριδίνη: ενεργοποιεί τις διακυτταρικές ανταλλαγές, προάγοντας την απομάκρυνση των στάσιμων υγρών που συσσωρεύονται στην περιοχή του κάτω βλεφάρου και προκαλούν οίδημα και δυσφορία.
Ακετυλ τετραπεπτίδιο-5: ισχυρή αποσυμφορητική και αντιοιδηματική δράση, αναστέλλει την αγγειακή διαπερατότητα μειώνοντας τη συσσώρευση νερού, το οποίο σχηματίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια.


Συμβουλές Εφαρμογής

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του Gel στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Ταμπονάρετε ελαφρά με τα δάχτυλα και μην κάνετε εκφράσεις για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει. Η αίσθηση τραβήγματος είναι λόγω της δράσης του Gel. Σε μερικές περιπτώσεις το σκεύασμα μπορεί να προκαλέσει ελαφρά ξηρότητα στην περιοχή, σε αυτή την περίπτωση εφαρμόστε ενυδατική κρέμα ματιών πριν την αγωγή με το Gel.
Επαναλάβετε την εφαρμογή πρωί ή/και βράδυ.
Βαθμολογήστε το προϊόν